viernes, octubre 4, 2024

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte «Explica’m»

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a 11 de juny en diferents indrets de la ciutat.
Contacontes (alguns en anglès), teatre de carrer, fira, contes de por, espectacles itinerants i contes també per a adults, així com tallers diversos, són alguns dels actes previstos enguany.
El programa complet, que es troba al link www.visitguixols.com suggereix la franja d’edat a la qual es dirigeixen els espectacleas programats.

Aquest és el programa:

Divendres 9, dissabte 10 i diumenge 11 de juny
EXPLICA’M 8a FIRA DEL CONTE I ALTRES HISTÒRIES: 

Un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults. Parades de llibres, il·lustradors i artesania amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre de la ciutat; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics; activitats tematitzades en família i molt més.

Divendres 9 de juny
*A la fresca. A les 20.30h al Pg. Rius i Calvet – Plaça del Mercat. Teatre. A càrrec de la cia. Anna Confetti

Dissabte 10 de juny
*Fira del Conte. De 17 a 22h a la Placeta Sant Joan i La Rambla.
*Contacontes: Conte adaptat, conte contat: El pastís és tan amunt (conte amb pictogrames i bimodal). A les 10.30h al pati de l’Antic Hospital. A càrrec de l’Associació Viu l’Autisme. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: El Ratolí Pérez. A les 11h al c/ Sant Antoni. A càrrec dels voluntaris del Club de Lectura. Activitat per a tots els públics.
*Teatre: Experiència quàntica. A les 11.30h a la placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Anna Roca. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: La Valentina i el fotògraf Ricard Mur. A les 12h a l’Àntic Hospital. A càrrec d’Assumpta Mercader, en col·laboració amb l’Arxiu Municipal i el Museu d’Història. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes en anglès: Under the sea. A les 12.30h a la placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Activitat recomanada a infants entre 3 i 10 anys.
*Contacontes: Les sabates vermelles. A les 13h al c/ Major. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: El Mag Merlí. A les 16.30h a La Rambla. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
*Fira del conte. De 17 a 22h a la placeta Sant Joan i La Rambla.
*Contacontes: Tramuntana de contes. A les 17h a la placeta Sant Joan. A càrrec de Tramuntana Editorial i Esquitx Lleure. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: La Lletera. A les 17.30h al c/ Rutlla. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
*Espectacle itinerant: Clicks Ambulance. A les 18h. Inici a la Rambla del Portalet i final a la placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Campi qui pugui. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: La llebre i la tortuga. A les 18.30h al c/ Sant Joan. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes en anglès: Far West. A les 19h a la placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Activitat recomanada per a infants de 3 a 10 anys.
*Contacontes: Contes de por (amb visita a la Sala del Terror). A les 19 i a les 19.30h al Museu d’Història de la Joguina (La Rambla). A càrrec del Museu d’Història de la Joguina. Activitat recomanada per a infants a partir de 8 anys.
*Contacontes: Compte amb el llop! A les 19.30h a la placeta Sant Joan. A càrrec de Projecte literari Cap infant sense conte. Activitat per a tots els públics.  
*Espectacle itinerant: Rum Rum Trasto Karts. A les 20.30h. Inici al Passeig del Mar (davant de l’Ajuntament) – La Rambla – placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Xip Xap. Activitat per a tots els públics.
*Contes i altres històries de nit. A les 23.30h. Punt de trobada: Cementiri. Contes per a adults: Bruixes i dones fosques. A càrrec d’Assumpta Mercader i Maria Carretero. Activitat recomanada per a majors d’edat.

Diumenge 11 de juny
*Tallers. De 17.30 a 19.30h a la plaça del Puig.
-Fem un tres en ratlla. A càrrec de Racons d’Art. Preu: 4,00 €.
-Pirates Rodamons. A càrrec de Creaciones Crafty. Preu: 5,00 €
-Llibres i llibrets. A càrrec d’Esquitx Lleure. Preu: 3,00 €
*Teatre: Wet Floor. A les 18h a la plaça del Puig. A càrrec de Cris Clown. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: Guillem Tell. A les 19h a la plaça del Puig. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics

https://ancora.cat/2023/06/01/sant-feliu-de-guixols-celebra-la-vuitena-edicio-de-la-fira-del-conte-explicam/

Artícles relacionats

Últimes notícies