viernes, octubre 4, 2024

PLATJA D’ARO TORNA A CONVERTIR-SE PER CINQUÈ ANY EN L’EPICENTRE DE LA CULTURA DEL VI

El cap de setmana del 3 i 4 de juny, se celebrarà a Platja d’Aro la quinta edició de la Fira de vi més cosmopolita del calendari vitivinícola. Aquest any la Fira del vi Rock & Wine acull més de trenta cellers vinguts de diferents denominacions d’origen de tot l’estat.
La ubicació de la fira continuarà sent la mateixa, a la plaça del Mil.lenari, paral.lel al carrer principal, just al centre del municipi on hi ha la pista de bàsquet i l’horari serà de tarda: de 18:00 h a 24:00 h.
Aquest esdeveniment està patrocinat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró i organitzat per la Isabel Zaro. Ella ha apostat per una fira de vi més plural i aperturista, on puguin presentar-se vins de tot arreu, sempre amb la màxima qualitat.
Podràs conèixer de prop la història dels cellers, gaudir de les seves explicacions, tastar els seus vins i comprar tots els productes que elaboren, tot això mentre escoltes les millors versions de rock de tota la vida.
Pots adquirir la teva copa per 3 € a la carpa de l’organització que trobaràs a l’entrada i anar a visitar les carpes on trobaràs vins a partir de 2 €. No estàs obligat a comprar un nombre determinat de tiquets.
La fira de vi Rock & Wine, és molt més que una fira de vi, des del primer any, ens van denominar la fira de les emocions, un apel.latiu molt bonic, gràcies a l’activitat sensorial que acompanya la fira.
Un tast singular ideat per la Isabel Zaro en el que també participa la musicoterapeuta Esther Pardo trobant el color de la música, una experiència en la qual el nostre cervell, connecta directament amb les emocions. Un tast individual, en el que s’utilitzen uns auriculars d’última generació que fan que sigui un moment únic i una altra manera d’entendre el vi.

https://ancora.cat/2023/05/29/platja-daro-torna-a-convertir-se-per-cinque-any-en-lepicentre-de-la-cultura-del-vi/

Artícles relacionats

Últimes notícies