viernes, octubre 4, 2024

Ràdio Sant Feliu i Televisió Costa Brava organitzen el Debat Electoral de candidatures al Teatre aquest dimecres 24 de maig

El Debat Electoral de Sant Feliu de Guíxols amb totes les formacions polítiques que concorren a les Eleccions Locals està previst aquest dimecres, 24 de maig de 2023, a les 17,30 al Teatre Auditori Narcís Masferrer. 

El públic que vulgui assistir-hi pot anar-hi des de mitja hora abans.

El debat, moderat pel periodista i cap de Programes de Ràdio Sant Feliu Marc Ferri, s’emetrà en directe per l’emissora municipal, i posteriorment -al vespre- es podrà veure’n l’emissió per Televisió Costa Brava.

A través de l’acord entre els dos mitjans de comunicació, el públic interessat podrà contrastar en un acte públic al Teatre obert a la ciutadania, o a través dels propis mitjans de comunicació, els diferents punts de vista de les formacions polítiques, en un debat que recorrerà els apartats clàssics d’aquests formats, com la situació econòmica, propostes de futur, aspectes socials, culturals o altres arguments.

Webs per seguir el debat: 

Ràdio Sant Feliu: www.rsf.cat (streaming en directe, temps real)

TV Costa Brava: https://www.tvcostabrava.com/ emissió en diferent, posterior.

https://ancora.cat/2023/05/24/radio-sant-feliu-i-televisio-costa-brava-organitzen-el-debat-electoral-de-candidatures-al-teatre-aquest-dimecres-24-de-maig/

Artícles relacionats

Últimes notícies