viernes, octubre 4, 2024

JUNTSXCASSÀ

Presentem una llista on combinem l’experiència municipal contreta per alguns dels actuals regidors, amb persones que s’han volgut implicar i afegir al projecte que els hem presentat, amb la voluntat de transformar per millorar el nostre poble. Una llista que té com a prioritat acabar la feina que ens ha quedat pendent i tirar endavant els objectius que ens hem marcat en el programa que hem anat treballant aquests últims mesos, a través d’entrevistes i trobades amb gent de diferents sectors i entitats. Tots els membres d’aquesta candidatura tenim clar el nostre compromís amb el poble i amb el seu progrés en tots els àmbits. Som molt ambiciosos per la quantitat de propostes que ens marquem a fer i per això haurem de ser molt planificadors, seriosos en buscar finançament i cautelosos per adaptar-nos a les circumstàncies que apareguin sense posar en perill l’economia local.

El programa electoral es basa en quatre pilars:

Sostenibilitat i medi ambient
Farem propostes encaminades a millorar l’eficiència energètica i l’estalvi a tots els nivells. I també a construir un poble amb els millors Serveis i les millors instal·lacions. Farem incidència en: la millora dels serveis d’aigua i clavegueram; la millora del servei de recollida de residus; la seguretat i la netedat. I amb quina finalitat? Doncs la de convertir el respecte pel medi ambient en una de les normes a aplicar en qualsevol acció que es faci des de l’Ajuntament i entendre que això serà un repte bàsic per transformar Cassà en un municipi molt més sostenible.

Equilibri social i oportunitats
Hem de ser capaços de trencar esquemes i estigmes. L’equilibri social és bàsic perquè tothom disposi d’oportunitats. Hem de potenciar els serveis d’atenció a les persones, garantir un bon funcionament dels diferents programes assistencials adreçats a la gent gran i ajudar a les entitats del 3r sector. Hem de convertir Cassà en un municipi de referencia pel que fa a la igualtat, l’equilibri i la integració social, que ofereix oportunitats en termes de desenvolupament personal i d’oferta d’equipaments i recursos. I consolidar Cassà com un municipi cívic i educador que promou el desenvolupament personal i social en tots els àmbits.

Oferim propostes de futur pels joves
No podem donar-los l’esquena. Hem d’establir i desenvolupar mesures per tal de mobilitzar l’oferta d’habitatge s de lloguer al municipi. Hem de facilitar l’accés a l’habitatge com a premissa per gaudir d’un nivell de vida adequat. Hem d’apostar i recolzar una economia diversificada. Hem d’ajudar i donar suport a les empreses que es volen instal·lar al poble, als emprenedors i al comerç local. Hem de fomentar i facilitar la implicació dels joves en la organització d’activitats i iniciatives que encaixin amb ells.

Dinamisme i recursos
Tenim una bona base per explotar: tenim una zona esportiva amb grans equipaments; tenim natura per gaudir; tenim fires i festes plenament consolidades; tenim una base associativa que cal recolzar i potenciar; i tenim activitat empresarial. Apostar per un model de creixement basat en la sostenibilitat, l’activació i millora de recursos i serveis, la potenciació de les singularitats locals per atraure inversions i visitants podent facilitar la generació d’activitat econòmica al municipi. Aprofitem-ho: promoció i difusió de l’activitat del poble per atraure empreses, nous veïns i visitants.

https://ancora.cat/2023/05/22/juntsxcassa/

Artícles relacionats

Últimes notícies