viernes, octubre 4, 2024

SUPORT CIVIL CRISTINENC

BIOGRAFIA

Soc en Marius Aliu i Trenado, nascut a Llagostera i residents a Santa Cristina d’Aro, des del 2003. Titulat d’administratiu i oficial de primera de jardineria. Actualment treballo a l’Ajuntament de Castell- Platja d’Aro i S’Agaró, com a jardiner a la brigada
d’obres. He estat cap de la brigada d’intervenció, dins de l’organigrama del pla d’emergències municipal.

Vaig formar part de la candidatura d’electors “Junts per Santa Cristina” i vaig ser regidor municipal a l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro durant quatre anys. Veien els problemes i les mancances amb la gestió de l’Ajuntament, vàrem decidir,
un grup de ciutadans/es, formar una plataforma d’electors, per solucionar el dia a dia els problemes que hi ha a la nostra vila. I que creiem que avui en dia, no s’han solucionat adequadament.

Com molt bé sabeu, d’aquí un mes, tindrem les eleccions al consistori de la vila, i la nostra il·lusió és, juntament amb els grups de companys i companyes, presentar-nos en aquestes eleccions.

El nostre grup, Suport Civil Cristinenc, tal com el seu nom diu, és una agrupació d’electors, que no té cap lligam amb cap partit polític del nostre país. El nostre model es basa en la assembleari i en el suís, de consulta popular. Gràcies a l’ajuda inestimable del grup Suport Civil Català, ens podem presentar amb les credencials necessàries per poder tirar endavant aquest repte que ens hem proposat.

https://ancora.cat/2023/05/23/suport-civil-cristinenc/

Artícles relacionats

Últimes notícies