viernes, octubre 4, 2024

CIUTADANS

PRESENTACIÓ

Ciutadans és un partit que posa a la persona en el centre de les polítiques de Santa Cristina, sense ideologies d’esquerres ni de dretes, sense banderes, ni imposicions lingüístiques o dogmàtiques, perquè Santa Cristina Som Tots.

Treballem perquè les persones (famílies, autònoms, joves, classes mitjanes) es puguin desenvolupar econòmicament, socialment, i culturalment.

Ciutadans és el partit de la sensatesa i del futur.

Econòmicament

El nostre projecte estrella, a més de baixar impostos per facilitar la vida a la gent, és fer de Santa Cristina una Seu de Congressos, aprofitant els espais de l’Auditori, la nova Biblioteca, i el Pavelló esportiu, on s’organitzaran trobades de professionals, empreses, cercles d’economia, de ciència i de tecnologia.

D’aquesta manera, es potencia també el comerç i l’hostaleria de Santa Cristina (tan castigats per la pandèmia i la inflació de preus), a més dels llocs i les rutes emblemàtiques de la població.

Socialment

la salut és la principal preocupació de la persona per desenvolupar-se amb dignitat. Per això, des de Ciutadans, tindrem cura de malalties com l’ELA o l’esclerosi, l’alhzeimer, i el càncer, donant suport a entitats, actes, i tractaments d’ajut.

Així mateix posarem en marxa una unitat d’acompanyament a la gent gran per atendre tot tipus de maltractaments o desatencions. Farem la campanya “Tracta’m bé”.

Culturalment

Abastirem els joves, per ser els més mancats d’ofertes culturals, amb una sala d’art digital immersiu dins la nova biblioteca, on podran experimentar l’art, la tecnologia, i el futur.

https://ancora.cat/2023/05/23/ciutadans/

Artícles relacionats

Últimes notícies