viernes, octubre 4, 2024

JUNTS FEM SANT FELIU

En Toni Carrión té 45 anys i va néixer a Sant Feliu de Guíxols on va estudiar a l’escola Sant Josep i després a l’institut Sant Elm. És graduat en Enginyeria Tècnica Industrial a la Universitat de Girona i especialitzat en Administració i Direcció d’empreses industrials i de serveis. Està casat, té un fill i una filla i treballa com a responsable del segment de grans empreses d’una multinacional i des del 2019 serveix a Sant Feliu com a regidor de l’Ajuntament.

Li apassionen l’enginyeria, l’arquitectura, la comunicació i la política entesa com l’única opció de coordinació de les societats avançades i per gestionar el bé comú. Entén la política com a instrument per a resoldre, escoltar i dialogar amb argumentació, pensament i creixement personal i col·lectiu.

L’alcaldable de Junts lidera un equip de persones amb gran estima per Sant Feliu, amb experiència i vocació de servei públic, representatives de tots els barris i edats i que son referents en diferents àmbits com l’associacionisme, l’emprenedoria, la sanitat, l’educació, l’esport, la cultura, l’economia, el sector tecnològic i el món del dret. 

La candidatura incorpora a la segona posició l’actual regidora de Junts, la Nines Rivas i a dos grans referents a la cultura catalana com son la Laura Cendrós, promotora cultural i filla del que va ser un dels fundadors d’Òmnium Cultural, Joan B. Cendrós i Toni Strubell conegut filòleg i nét del Dr. Josep trueta que ha escrit la seva darrera novel.la “Caimó”. La candidata de Junts a les eleccions 2019, la Cristina Vicens, ocuparà el lloc d’honor tancant la llista com a mostra de suport al partit i al projecte.

Amb la consolidació d’aquest equip, Toni Carrión es referma en l’estratègia que permetrà “ampliar l’actual nombre de suports i recuperar el vot dels ciutadans que veuen que Sant Feliu necessita un canvi i que volen que el seu ajuntament sigui també un agent dinamitzador per obrir l’enorme potencial de Sant Feliu al món i generar oportunitats pels nostres veïns de forma que els permeti desenvolupar els seus projectes de vida sense haver de renunciar a viure a Sant Feliu».

https://ancora.cat/2023/05/22/junts-fem-sant-feliu/

Artícles relacionats

Últimes notícies