jueves, octubre 3, 2024

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d’oferir un servei integral dins del sector immobiliari.
Va ser fundada per un matrimoni enamorat de Sant Feliu de Guíxols que formava un equip increïblement compenetrat; en Bartolomé Toledo gaudia construint, i la seva esposa, la María Luisa Fernández, gestionava amb gran afecte les operacions que el seu marit amb tanta passió creava.
El negoci de la immobiliària a tercers va sorgir amb la idea de vendre les finques que quedaven de segona mà un cop que els propietaris compraven les noves construccions de Toledo Gestion Immobiliària. Així, formaven una parella on la visió de negoci era comú. Amb el pas dels anys i com a testimonis d’una història de treball i amor, les seves filles, Ariadna i Esther, van entrar a formar part del negoci familiar, representant la gran feina que va aixecar el seu pare i en memòria de la seva estimada mare.
A Toledo Gestió Immobiliària garantim un treball íntegre i professional. Som de les poques empreses del sector immobiliari dedicades al desenvolupament urbanístic i a la promoció d’habitatge residencial i social, més 5 dècades d’experiència ens secunden. Som la immobiliària a Sant Feliu de Guíxols de referència.
Des del nostre naixement i fins als nous temps, hem aportat sempre un valor diferencial a la nostra oferta; un nivell de qualitat i fiabilitat òptim a les nostres construccions i seguretat i competitivitat en les operacions de compravenda.
Comptem amb un equip de professionals que sent passió pel seu treball i amb una gran orientació al client.
A Toledo Gestión Immobiliària tenim la sort gaudir treballant.
TOLEDO GESTIÓN INMOBILIARIA 1966, S.L.
Rambla Vidal, 24 Sant Felíu de Guíxols 17220
T. 972 322 270 M. 658 78 13 13
info@toledogi.com
www.toledogi.com

https://ancora.cat/2023/04/05/toledo-gestion-inmobiliaria-dona-el-seu-suport-publicitari-a-ancora-cat/

Artícles relacionats

Últimes notícies