jueves, octubre 3, 2024

Entrevista a Diego Navarro, Dinavix

Com i quan neix Dinavix Contrucciones?

Som 2 amics com si fossin 2 germans que van muntar una petita empresa l’any 2009, Dinavix prové d’una empresa en plena crisis de maó que sosté de troncs i precipicis, en 2018 vam fer la reforma de un local (Arlic) a Girona de un client i amic,  de les hores tenim un nom molt senzill i aquest client ens va animar a fer un canvi llavors el mateix va fusionar dos noms i va crear Dinavix inclús el logo va ser una part d’ell també. (Josep Lluis Valentin Mompart)

Quants treballadors sou i com us organitzeu?

En total som 6 operaris ara mateix, però solen ser entre 6 i 9 treballadors, l’organització és una mica caòtica i estressant, ja que tot i que s’organitza a priori, varia durant el dia de la setmana. És fàcil organitzar treballs que ja estan programats, però després hi ha els que entren d’urgència i són els que creen una mica de desgavell.

Quines són les vostres especialitats?

Les nostres especialitats són les obres en general, podem fer una cosa des de la fonamentació fins a l’acabat final, encara que estem més enfocats en la reforma integral donat que l’equip que hi ha en plantilla som paletes, fusters, lampistes, pintors, muntador d’alumini. A més també tenim col·laboradors que agafem gràcies als ajuts.

“El que més valor en el món de la construcció és la sinceritat, confiança i la dedicació que hi posem a cada reforma”

T’agrada la feina que fas?

M’encanta, és un treball que si t’agrada i el fas amb “carinyo” té la seva recompensa i encara que la majoria de reformes que fem durant el progrés de l’obra, el dia a dia, no ens adonem del canvi tan gros que arribem a fer.

Per poder gaudir de tot el contingut de l’article.

SUBSCRIU-TE

https://ancora.cat/2023/03/07/entrevista-a-diego-navarro-dinavix/

Artícles relacionats

Últimes notícies