miércoles, octubre 2, 2024

Les associacions: Malalts de Rally

La Cambra de Comerç̧ de Sant Feliu de Guíxols dona suport al teixit associatiu que treballa desinteressadament per enriquir la nostra societat.
Així doncs, a través de la revista Àncora, vol fer d’altaveu per tal recollir totes les impressions d’aquestes associacions i ajudar-les a potenciar les activitats que organitzin.
Hem conversat amb els responsables de les associacions i els hi hem demanat que ens expliquin quines necessitats tenen, què millorarien i què demanen de cara a l’any vinent, un any que hi haurà eleccions municipals.
Les nostres poblacions tenen un teixit associatiu molt ric i abasta tota les franges d’edat i totes les temàtiques. Això és una gran sort i un plaer!

1.- Teniu previst organitzar alguna activitat en els pròxims mesos? Quina?
La pandèmia va tenir uns efectes molt negatius, peró a l’hora ens en va ensenyar alguns de positius. Hem après a fer les coses una mica diferents de lo que estàvem acostumats. Abans per aconseguir recaudació per poder donar-la a les institucions a l’ajuda contra el càncer, tenies que organitzar events que tot i l’ajuda d’ajuntaments, socis de Malalts de Rally, i col.laboradors, tenen una despesa molt important. Avui dia, planifiquem rutes solidàries amb els nostres cotxes i acabem amb un bon dinar. Per les recaudacions, utilitzem una web destinada a aquest efecte i ho publiquem a la web, xarxes socials, etc… perquè tothom qui ho vulgui pugui col.laborar a la nostre causa, que no es un altre que aportar tot el que poguem a l’ajuda contra aquesta maleïda malaltia, alhora que gaudim dels nostres cotxes clàssics i esportius.
2.- Quines són les vostres expectatives de futur?
Doncs ho tenim molt clar, continuarem igual que ahir, avui i demà! Com diu el nostre lema: Convertim la nostre passió amb solidaritat! Aixó vol dir que la nostre ajuda no es algo farregós, es una passió, i aquesta de la betzina es de les que portes fins l’últim dia. La nostre junta està formada per pilots i copilots, alguns fa més de 30 anys que competeixen! I tenim gent jove, aixó va per llarg.
3.- Què demanes als polítics que guanyin les eleccions de 2023?
Volem aprofitar per donar les gràcies a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Sempre ens han atès amb els braços oberts i ens han ajudat dintre de les seves possibilitats a les nostres peticions de projecte. Si hi ha un cambi, parlant de cara a la nostre associació, demanaria que al menys s’impliquessin igual que a dia d’avui. Per els clubs, associacions, etc… el recolzament d’un ajuntament es essèncial, i no pot ser d’un altre manera ja que se’n beneficia el ciutadà del poble.

https://ancora.cat/2022/12/07/les-associacions-malalts-de-rally/

Artícles relacionats

Últimes notícies