miércoles, octubre 2, 2024

Les associacions: Amics de l’Ermita de Sant Elm

La Cambra de Comerç̧ de Sant Feliu de Guíxols dona suport al teixit associatiu que treballa desinteressadament per enriquir la nostra societat.
Així doncs, a través de la revista Àncora, vol fer d’altaveu per tal recollir totes les impressions d’aquestes associacions i ajudar-les a potenciar les activitats que organitzin.
Hem conversat amb els responsables de les associacions i els hi hem demanat que ens expliquin quines necessitats tenen, què millorarien i què demanen de cara a l’any vinent, un any que hi haurà eleccions municipals.
Les nostres poblacions tenen un teixit associatiu molt ric i abasta tota les franges d’edat i totes les temàtiques. Això és una gran sort i un plaer!

1.- Teniu previst organitzar alguna activitat en els pròxims mesos? Quina?
Participem a la Fira d Nadal, a primers de Desembre. El 16 d’abril el Sumiatruites, i l´últim dissabte d’abril el Concurs de Pastissos Cassolans.
2.- Quines són les vostres expectatives de futur
Seguir lluitant perque la Ermita estigui conservada i de lliure accés per tothom
3.- Què demanes als polítics que guanyin les eleccions de 2023?
Als polítics de la nostra ciutat que recordin que hi ha una ermita que és patrimoni de St. Feliu de Guíxols, i necessita molts d’arreglos. Si em pregunteu pels de Catalunya, que pleguin tots
No valen ni l’aire que respiren.

https://ancora.cat/2022/12/07/les-associacions-amics-de-lermita-de-sant-elm/

Artícles relacionats

Últimes notícies