miércoles, octubre 2, 2024

Les associacions: Club Aquàtic Xaloc

La Cambra de Comerç̧ de Sant Feliu de Guíxols dona suport al teixit associatiu que treballa desinteressadament per enriquir la nostra societat.
Així doncs, a través de la revista Àncora, vol fer d’altaveu per tal recollir totes les impressions d’aquestes associacions i ajudar-les a potenciar les activitats que organitzin.
Hem conversat amb els responsables de les associacions i els hi hem demanat que ens expliquin quines necessitats tenen, què millorarien i què demanen de cara a l’any vinent, un any que hi haurà eleccions municipals.
Les nostres poblacions tenen un teixit associatiu molt ric i abasta tota les franges d’edat i totes les temàtiques. Això és una gran sort i un plaer!

1.- Teniu previst organitzar alguna activitat en els pròxims mesos? Quina?
El dia 18 de desembre una competició de natació a la piscina La Corxera, que forma part de la Lliga Comarcal, del Consell esportiu del Baix Empordà. El preu de l’entrada va destinada en la totalitat a la Marató de TV3 El dia 31 de desembre organitzem la cursa popular Sant Silvestre Ganxona (4,7 km i 9,4 Km) El dia 1 de gener 2023 el Primer bany de l’any a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Entrada a l’aigua a les 13 h.
Tota la informació a: www.clubaquaticxaloc.cat
2.- Quines són les vostres expectatives de futur?
Promocionar al màxim la natació, les travessies d’aigües obertes i el Triatló a la Ciutat.
Preparar els entrenaments dels nostres esportistes de cara a fer un bon paper en els campionats i demés proves que participem.
3.- Quèdemanesalspolítics que guanyin les eleccions de 2023?
Que pensin que l’esport és una eina molt necessària per una bona salut i disciplina de cada persona que el practica, com també un element de promoció de la Ciutat. Per tan tés important tenir-lo en compte de cara als pressupostos anuals.

https://ancora.cat/2022/12/07/les-associacions-club-aquatic-xaloc/

Artícles relacionats

Últimes notícies