miércoles, octubre 2, 2024

Agenda d’activitats previstes durant el mes de novembre a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols,

Agenda novembre 2022

Cada dilluns

CONVERSA EN FRANCÈS. De 16 a 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Julia Martinetto. A partir del 3 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dimecres

CONVERSA EN ANGLÈS. Grup 1, d’10.30 a 11.30 h; Grup 2, d’11.30 a 12.30 h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. A partir del 5 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dimecres

CONVERSA EN ITALIÀ. De 19 a 20 h. A càrrec de Grazia di Dio. A partir del 6 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada divendres

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. A partir del 7 d’octubre. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Fins a divendres 3 de novembre

EXPOSICIÓ: «Cendrós, el mecenes desconegut». Recorregut per la vida i obra de Joan B. Cendrós i Carbonell (Barcelona 1917-1986). Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, durant l’horari d’obertura.

Divendres 4 de novembre
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA:
Dublinesos,de James Joyce. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 4 de novembre

XERRADA: Violència masclista. A les 19.15 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza Guíxols des del carrer – Entesa.

De dimecres 9 de novembre fins al 24 de novembre

EXPOSICIÓ: Joves il·lustradores.Exposició amb il·lustracions de 26 joves il·lustradores emergents del moment. Amb motiu del Dia de la Dona, des del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, s’ha editat aquesta selecció que ens convida a passejar per la biblioteca i descobrir un món ple de petites joies il·lustrades. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, durant l’horari d’obertura.

Divendres 11 de novembre

LECTURA EN VEU ALTA TEXTOS DE GAZIEL: Gaziel comentat. La literatura de Gaziel amb lectura en veu alta d’Olga Cercós i comentaris de Miquel Martín Serra. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 18 de novembre

CLUB DE LECTURA FEMINISTA: Cuina o barbarie, de Maria Nicolau, escriptora i cuinera. Amb la presència de l’autora. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 24 de noviembre
CINE-FILO:
Doce hombres sin piedad, de Sidney Lumet. Projecció de la pel·lícula i posterior diàleg amb l’advocat Benet Salellas, professor de litigació penal en el màster d’advocacia de la UdG i exdiputat del Parlament de Catalunya. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 25 de novembre

CLUB LECTURA LITERATURA I MEDICINA: Sempre en capella, de Lluïsa Forrellad. Amb els Clubs de Lectura de les Biblioteques de la Vall d’Aro (Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro) i la Càtedra del Metge Rural de la UdG. A les 19 h a la Biblioteca de Sant Cristina d’Aro.

Dissabte 26 de novembre

HORA DEL CONTE: La música dibuixada. Sense fer servir ni llapis ni paper, el compositor Lluís i la Mimi ens proposen aquest repte de dibuixar música amb la imaginació. Explorarem originals i noves sensacions a partir del gest, la cançó, i la fantasia acompanyats de petits instruments joguina. Per nens i nenes entre 4 i 8 anys. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dilluns 28 de novembre

OPERABIB: Conferència al voltant de l’òpera Il trittico, de Giacomo Puccini, amb Pol Avinyó, musicòleg i divulgador musical. A les 18 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.


Dimecres 30 de novembre

CONFERÈNCIA: Les malalties cardiocirculatòries (LA MARATÓ de TV3). A les 18 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

https://ancora.cat/2022/10/15/agenda-dactivitats-previstes-durant-el-mes-de-novembre-a-la-biblioteca-de-sant-feliu-de-guixols/

Artícles relacionats

Últimes notícies