martes, octubre 1, 2024

L’ajuntament de Cassà comença la renovació del 10% de punts de llum per millorar l’eficiència energética

El proper dilluns dia 10 d’octubre s’iniciaran les obres descrites al Projecte simplificat de substitució de punts de llum a diferents carrers de Cassà.

Aquesta obra té com a objecte la renovació de l’enllumenat públic mitjançant la substitució de 229 punts de llum a 36 carrers del municipi  per tal de reduir el consum energètic a l’enllumenat públic, i garantir el nivell d’il·luminació requerit segons el reglament d’eficiència energètica a les instal·lacions d’enllumenat exterior. Aquest projecte representa la renovació del 10% aproximat del total de punts de llum i és una fase del pla de millora que ja es va iniciar l’any passat.

Amb aquesta actuació es preveu un estalvi energètic de 80.388 kWh anuals, que a un preu de l’energia de 0,2 €/kW representaria un estalvi anual de 16.077 €.

Per a portar a terme les obres s’ha rebut una subvenció de  la Generalitat de Catalunya dins la convocatòria regulada per a actuacions d’ordenació ambiental de la il·luminació exterior.

https://ancora.cat/2022/10/07/lajuntament-de-cassa-comenca-la-renovacio-del-10-de-punts-de-llum-per-millorar-leficiencia-energetica/

Artícles relacionats

Últimes notícies