martes, octubre 1, 2024

Èxit de convocatòria al segon Festival «D’Aquí» de Sant Feliu de Guíxols

  • El Festival aposta pel talent de casa, i tots els participants (música, gastronomia, comerç) han de ser de Sant Feliu
  • Tots els dies, èxit de públic malgrat l’amenaça del mal temps

La segona edició del Festival d’Aquí, celebrat a Sant Feliu de Guíxols els dies 23, 24 i 25 de setembre ha tingut un èxit de públic durant els tres dies de celebració, especialment el dissabte i el diumenge amb plens absoluts en la majoria de propostes programades.

El Festival té la peculiaritat de ser una aposta decidida pel talent local, i totes les propostes que s’hi presenten (tallers infantils, oferta gastronòmica, comerç, grups musicals, artistes, pintors, responsables d’activitats com ioga, nutrició…) han de ser de Sant Feliu de Guíxols. D’això en surt el nom, Festival «D’aquí», que arriba a la segona edició. Tot és «d’aquí», excepte el públic, que és universari i d’arreu.

L’any passat, les mascaretes encara tenien presència, però aquest any, sense aquest element, el festival ha estat molt més concorregut que l’anterior. 

El balanç és extraordinàriament positiu malgrat que hi havia una amenaça constant, l’avís de mal temps que portaven anunciant els serveis meteorològics des de feia dies, però al final només va afectar parcialment dues actuacions de divendres nit, i un DJ que no va poder actuar a la matinada de dissabte a diumenge. La resta d’activitats es van celebrar amb normalitat, amb bon temps i amb molta animació i participació.

Aquest Festival ha servit per fer un tancament de l’estiu, amb una ampli ventall que exposa, als jardins Juli Garreta, el bo i millor de la ciutat.

El Festival tenia racons artístics, una instal.lació de repartiment de llibres, jam sessions, tallers, tornejos, activitats esportives, xerrades, i entre tres i quatre actuacions musicals per jornada, que anaven des de música els anys seixanta, jazz, música de disc jockey, rumbes i flamenc, dansa de tots els estils, i nombroses entitats locals.

Des de l’Ajuntament i des de les entitats promotores, entre elles Guíxols Comerç i Turisme, es considera que ha estat una edició excepcional, i ben aviat ja es començarà a preparar l’edició 2023.

https://ancora.cat/2022/09/28/exit-de-convocatoria-al-segon-festival-daqui-de-sant-feliu-de-guixols/

Artícles relacionats

Últimes notícies