martes, octubre 1, 2024

Visita de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, a Sant Feliu de Guíxols

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyada de responsables del seu Departament, ha estat aquest matí a Sant Feliu de Guíxols, on ha visitat el Monestir i l’Ajuntament de la ciutat.

En la visita al monestir, la consellera s’ha reunit amb l’alcalde, Carles Motas i el primer tinent d’alcalde, Josep Melcior Muñoz, els quals estaven acompanyats de la baronessa Carmen Cervera i Guillermo Cervera, de la Fundació Thyssen, entre altres responsables del futur museu de la localitat, com els arquitectes Nieto Sobejano. La consellera ha conegut de primera mà aquest projecte, i ha pogut conèixer en detall aspectes i fases de la construcció del futur museu. La reunió ha finalitzat amb una visita breu al recinte monàstic. La consellera s’ha interessat també per l’aposta cultural de la ciutat.

Posteriorment Natàlia Garriga ha assistit a l’Ajuntament, on ha signat el Llibre d’Honor i s’ha interessat per la senyera que presideix la Sala de Plens, propietat del mecenes Rafael Patxot, fill de Sant Feliu de Guíxols.-

https://ancora.cat/2022/08/22/visita-de-la-consellera-de-cultura-natalia-garriga-a-sant-feliu-de-guixols/

Artícles relacionats

Últimes notícies