sábado, septiembre 21, 2024

Edicte d’aprovació definitiva d’un projecte d’obres

 

Expedient: 66102021000009 /mm

Edicte d’aprovació definitiva d’un projecte d’obres

El Ple de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, en data 25 de novembre de 2021, ha aprovat definitivament el Projecte de reparació dels desperfectes ocasionats pel temporal “Glòria” al camí d’accés a la zona de banys Sang i Fetge, redactat per Maria Blanco Bargalló i Lola Simón Plaza, de l’empresa SBS SIMON I BLANCO, SL, presentat el dia 12 d’agost de 2021, amb un pressupost d’execució per contracte de 33.350,03€, € (IVA inclòs).

ES FA PÚBLICA l’aprovació definitiva del projecte de conformitat amb el que estableix l’article 38.2 del Reglament d’obres, activitats i serveis dels ens locals del Decret 179/95, de 13 de juny als efectes de la seva executivitat.

Contra aquesta resolució, que és definitiva i exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al d’aquesta publicació, davant del Jutjat Contenciós – Administratiu de Girona. Potestativament i de forma prèvia, es pot interposar recurs de reposició davant del mateix òrgan que l’ha dictat, en el termini d’un mes comptat des del dia següent al d’aquesta publicació.

Carles Motas i López

Alcalde

https://ancora.cat/2021/12/10/edicte-daprovacio-definitiva-dun-projecte-dobres/

Artícles relacionats

Últimes notícies