viernes, septiembre 27, 2024

Nova edició del ‘Temps d’uriços’ de Sant Feliu de Guíxols

Aquest any torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del ‘Temps d’uriços’. La campanya gastronòmica impulsada des de l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors, te com a objectiu, que els uriços siguin els protagonistes gastronòmics de la ciutat durant tres mesos.

A pocs productes se’ls anomena per noms tant diferents segons la zona geogràfica: garota, garoina, olleta, cassoleta, etc.

A Sant Feliu de Guíxols són uriços. Durant els mesos de desembre, gener i febrer els uriços seran l’ingredient estrella de 17 bars i restaurants de Sant Feliu de Guíxols.

Trobareu tota la informació a www.visitguixols.com

https://ancora.cat/2021/12/01/nova-edicio-del-temps-duricos-de-sant-feliu-de-guixols/

Artícles relacionats

Últimes notícies