sábado, septiembre 21, 2024

l’agenda d’activitats que es duran a terme a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit

Agenda desembre 2021

Cada dilluns

CONVERSA EN FRANCÈS. De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dimecres

CONVERSA EN ANGLÈS. 11.30 a 12.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dimecres

CONVERSA EN ITALIÀ. De 18.00 a 19.00 h. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada divendres

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

De l’1 fins al 15 de desembre
EXPOSICIÓ: Dones ganxones, dones del món, exposició fotogràfica amb les fotos guanyadores del concurs organitzat pel SIAD per fer visibles les dones i trencar una invisibilitat que dificulta l’assoliment de la igualtat. A les imatges es mostren dones de qualsevol part del món en situacions quotidianes o extraordinàries. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 3 desembre
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA:
Història somiada, d’Artur Schnitzler. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 11 de desembre
TALLER:
Fem un Nadal màgic. Gratuït. A càrrec d’Alba Navarro. Per a nens i nenes de 3 a 10 anys. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 16 de desembre
BOOK CLUB:
A year in Provence, de Peter Mayle. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 19.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 17 de desembre
PRESENTACIÓ DE LLIBRE:
Les notes del destí, de Joan Frigola. Presentació a càrrec de Miquel Martí, director del Museu de la Pesca de Palamós. A les 19.30 h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 18 de desembre
CLUB DE LECTURA FEMINISTA: Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou, amb M. Carme Junyent (editora de l’obra), lingüista catalana i directora del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA). Presentació a càrrec de Toni Sala. A les 12 h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 18 de desembre
HORA DEL CONTE:
Altres contes de Nadal. Contes que parlen de l’origen pagà del Nadal i d’altres maneres de celebrar-lo. A càrrec de la Tribu Juganera.A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dilluns 20 de desembre
CLUB DE LECTURA OPERA BIB:
Comentarem l’obra Relats del difunt Ivan Petróvitx Belkin; La dama de piques,d’Alexander Puixkin a propòsit de l’òpera Pikovaia Dama.A càrrec de la soprano Clara Valero. A les 19 h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

27, 28 i 29 de desembre
TALLER DE MICRO:BIT:
Aquest és un taller per aprendre a programar de manera fàcil i divertida amb la targeta Micro:bit. Per a nenes i nens de 8 a 12 anys. A càrrec d’Innova’t. De 10 a 11.30 h. A la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. Inscripcions: https://forms.gle/WJaSXLn6Fs5jffYG8

Dijous 30 de desembre
RUTA ARTÍSTICA:
El món d’en Murri dibuixat. Sketchers a Sant Feliu de Guíxols. Amb la presència dels autors del llibre Marc Juera i Òscar García «Calibos». Començarem a la Biblioteca a les 12 h, on s’explicarà el conte “El Murri ja no hi és” i s’iniciarà aquesta ruta artística amb el primer dibuix ràpid amb les instruccions de l’il·lustrador Calibos. Per a infants, joves o adults. Material necessari: bloc de dibuix, llapis, goma d’esborrar i colors. Màxim 30 persones, per facilitar la fluïdesa en els desplaçaments. Inscripcions a: https://forms.gle/WJaSXLn6Fs5jffYG8

https://ancora.cat/2021/11/16/lagenda-dactivitats-que-es-duran-a-terme-a-la-biblioteca-octavi-viader-i-margarit/

Artícles relacionats

Últimes notícies