lunes, septiembre 16, 2024

Trentè aniversari de la Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols

La darrera edició de la gran cantada de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols va congregar al passat dissabte vora 1.600 espectadors al punt de Rius i Calvet i va ser seguit per una trentena de televisions locals d’arreu de Catalunya les quals formen part de la xarxa de televisions locals.
Aquesta cantada celebrava el trentè aniversari d’una mostra que havia començat tres dècades enrere al Teatre Auditori de Sant Feliu de Guíxols i s’ha mantingut al llarg del temps amb diferents canvis i amb diferents formacions, però sempre amb l’esperit de recuperació de la música popular, un punt picant, melangiós, i tradicional, combinant havaneres i cançó de taverna.
Van intervenir tres formacions, en Sé, la Colla Jacomet i Llops de Mar. A banda de les respectives actuacions van interpretar conjuntament la cançó La Bella Lola i El Meu Avi. En aquesta edició es va retre un homenatge a un dels principals impulsors d’aquesta proposta, el cantautor guixolenc Josep Andújar, conegut com a Sé, qui va rebre per l’alcalde Carles Motas i la regidora Núria Cucharero una placa amb un per mostrar l’agraïment per aquestes tres dècades de cant de mar a la nostra ciutat.

Artícles relacionats

Últimes notícies