martes, octubre 22, 2024

Nova mostra de pintura i poesia de l’artista local Anna Castelló

La seva mostra es titula “Paisatges mariners i poesies de Miquel Martí i Pol”. Ja fa quatre anys que relaciona les seves col·leccions amb diferents escriptors, poetes o novel·listes. En aquesta ocasió, ha volgut homenatjar a un dels poetes més populars del segle XX

Fins al 14 de juliol trobem en exposició al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a l’artista local Anna Castelló Grassa amb la seva mostra de pintura i poesia titulada “Paisatges mariners i poesies de Miquel Martí i Pol”.

Temes mariners, peixos abstractes, fets de resines “epoxi”, amb trossets de poesies de Miquel Martí i Pol que estan relacionades amb els seus quadres. En aquesta ocasió, ha volgut homenatjar a un dels poetes més populars del segle XX. L’artista explica que “vol que els visitants passin una bona estona gaudint de les seves obres i del reconegut autor català”.

L’artista ja fa quatre anys que relaciona les seves col·leccions amb diferents escriptors, poetes o novel·listes. Li agrada experimentar amb matèries primeres diferents, i crear formes originals amb harmonia visual i des de l’abstracte.

L’artista Anna Castelló va néixer a Barcelona l’any 1957, des del 1977 al 1983, va estudiar disseny d’interiors a l’Escola La Llotja de Barcelona, aprenent bàsicament dibuix lineal i dibuix artístic amb pintura i sobretot aquarel·les.

Posteriorment ha fet cursos amb pintura, treballant diferents materials i textures, i combinacions de tonalitats i colors. A més d’experimentar amb olis i aquarel·les durant anys, pinta amb pintura acrílica, sempre utilitzant una base treballada i amb diverses textures.

La mostra, que va començar aquest dilluns 1 de juliol, es pot visitar de dilluns a diumenge d’11 a 13 i de 18 a 21 hores i és gratuïta.

Artícles relacionats

Agenda d’activitats novembre Biblioteca Octavi Viader

Agenda novembre 2024 EXÀMENS D’ACTIC: La Biblioteca és un centre...

ACOMIADAR A LES GERMANES VEDRUNES DE VILARTAGUES

He llegit a l’Àncora en paper d’aquest mes d’octubre...

Dissabte 21 de setembre es distingirà Josep López de Lerma ‘Fill predilecte de Sant Feliu de Guíxols’

L'Ajuntament nomenarà al senyor Josep López de Lerma 'Fill predilecte de...

Últimes notícies