lunes, julio 22, 2024

Nova mostra de pintura i poesia de l’artista local Anna Castelló

La seva mostra es titula “Paisatges mariners i poesies de Miquel Martí i Pol”. Ja fa quatre anys que relaciona les seves col·leccions amb diferents escriptors, poetes o novel·listes. En aquesta ocasió, ha volgut homenatjar a un dels poetes més populars del segle XX

Fins al 14 de juliol trobem en exposició al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a l’artista local Anna Castelló Grassa amb la seva mostra de pintura i poesia titulada “Paisatges mariners i poesies de Miquel Martí i Pol”.

Temes mariners, peixos abstractes, fets de resines “epoxi”, amb trossets de poesies de Miquel Martí i Pol que estan relacionades amb els seus quadres. En aquesta ocasió, ha volgut homenatjar a un dels poetes més populars del segle XX. L’artista explica que “vol que els visitants passin una bona estona gaudint de les seves obres i del reconegut autor català”.

L’artista ja fa quatre anys que relaciona les seves col·leccions amb diferents escriptors, poetes o novel·listes. Li agrada experimentar amb matèries primeres diferents, i crear formes originals amb harmonia visual i des de l’abstracte.

L’artista Anna Castelló va néixer a Barcelona l’any 1957, des del 1977 al 1983, va estudiar disseny d’interiors a l’Escola La Llotja de Barcelona, aprenent bàsicament dibuix lineal i dibuix artístic amb pintura i sobretot aquarel·les.

Posteriorment ha fet cursos amb pintura, treballant diferents materials i textures, i combinacions de tonalitats i colors. A més d’experimentar amb olis i aquarel·les durant anys, pinta amb pintura acrílica, sempre utilitzant una base treballada i amb diverses textures.

La mostra, que va començar aquest dilluns 1 de juliol, es pot visitar de dilluns a diumenge d’11 a 13 i de 18 a 21 hores i és gratuïta.

Artícles relacionats

Últimes notícies