lunes, julio 22, 2024

La Marnaton eDreams Sant Feliu de Guíxols reuneix 700 nedadors a les aigües ganxones

Una mar força moguda va posar el punt d’emoció a la natació dels participants. En la distància de 12 km han guanyat Guille Matas i Anna Serra. En els 6 km, Javi Navarro i Emmanuelle Gleizes han pujat dalt de tot del podi. En els 1,5 km s’han emportat la victòria Agustí Planas i Maria Carbonell.

Sant Feliu de Guíxols va estar l’escenari d’una nova prova de la Copa Marnaton eDreams, el circuit de natació en aigües obertes que va emplenar les aigües ganxones de nedadors i nedadores. Gairebé 700 han participat en el repte que oferia la possibilitat de competir en les distàncies de 12 km, 6 km, 1,5 km. Enguany, en la distància de 12 km han guanyat Guille Matas i Anna Serra. En els 6 km, Javi Navarro i Emmanuelle Gleizes han pujat dalt de tot del podi. En els 1,5 km s’han emportat la victòria Agustí Planas i Maria Carbonell.

Els més petits també han tingut el seu moment de glòria amb la celebració de la MARNATON Kids. On els nedadors entre 5 i 13 anys, han pogut posar-se a prova en distàncies menors.

Una mar força moguda va posar el punt d’emoció i èpica a la natació dels participants. Fins i tot, en el moment dels 1.500 metres, l’organització es va veure obligada a fer un canvi de recorregut a causa de l’estat de la mar, celebrant la travessia dins de la mateixa badia de Sant Feliu de Guíxols. Malgrat les condicions, un gran dispositiu de seguretat en la mar va acompanyar en tot moment als participants.

Això no és tot: El calendari de MARNATON té encara dues proves per davant. Passat l’estiu arriba la travessia més emblemàtica del circuit, la MARNATON eDreams Cadaqués. I a l’octubre, l’organització tornarà a tancar la temporada a les Balears celebrant la tercera edició de la MARNATON eDreams Eivissa.

Artícles relacionats

Últimes notícies