martes, octubre 22, 2024

Dissabte torna la Marnatón eDreams a la badia de Sant Feliu

La competició consta de 3 proves de 12, 6 i 1,5 quilòmetres, a més d’una quarta dirigida als més petits amb diverses distàncies

Aquest dissabte 29 de juny torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la clàssica Marnatón eDreams que consisteix en 3 proves, de 12, 6 i 1,5 quilòmetres, a més d’una dirigida als més petits anomenada ‘Kids’

Ho explica la regidora d’Esports, Mireia Borrego, qui ens parla de com s’esdevindrà la prova d’aigües obertes a la nostra ciutat.

La prova de 12 quilòmetres sortirà des de Tossa de Mar a partir de les 8 del matí en diverses franges horàries i arribarà fins a la platja gran de Sant Feliu. Cada grup comptarà amb embarcació de suport, avituallaments i caiacs guies que seran els encarregats de marcar el ritme.

La de 6 quilòmetres sol ser la prova amb més inscrits, tindrà la sortida des de Canyet a les 10.15 hores i també arribarà al mateix emplaçament. Pels amants de les distàncies curtes hi ha la prova d’1,5 quilòmetres a Port Salvi en un recorregut que envolta s’Adolitx i creua el Freu.

Pel que fa a la prova dels més petits, farà recorreguts de 50, 100, 200 i 400 metres per l’interior de la badia de Sant Feliu a partir de les 12 del migdia. La Copa Marnaton Kids la poden disputar nenes i nens d’entre 5 i 13 anys.

A partir de les 12.30 està previst que comenci l’entrega de premis als Jardins Juli Garreta i, a continuació, se celebrarà una botifarrada.

Artícles relacionats

Agenda d’activitats novembre Biblioteca Octavi Viader

Agenda novembre 2024 EXÀMENS D’ACTIC: La Biblioteca és un centre...

ACOMIADAR A LES GERMANES VEDRUNES DE VILARTAGUES

He llegit a l’Àncora en paper d’aquest mes d’octubre...

Dissabte 21 de setembre es distingirà Josep López de Lerma ‘Fill predilecte de Sant Feliu de Guíxols’

L'Ajuntament nomenarà al senyor Josep López de Lerma 'Fill predilecte de...

Últimes notícies