domingo, septiembre 8, 2024

Denuncien el tancament de camins a les platges del sector Rosamar

Aquests dies han aparegut a les platges de la zona de Rosamar, en concret a la Platja de Canyerets, uns avisos denunciant el tancament d’accessos des del sender que baixa des de la carretera de Tossa. En el text s’hi pot llegir que l’actual propietari de l’antiga caserna Carabiners ha instal·lat una tanca en els camins de Sant Feliu i de Rosamar. També s’explica que malgrat que aquesta tanca s’ha instal·lat amb prèvia sol·licitud a l’ajuntament de Santa Cristina, la sol·licitud ha estat impugnada.

Els autors de la denúncia escrita diuen que el camí tancat que enllaça Rosamar amb el Camí de ronda que arriba a la platja des de la carretera, és un camí públic que figura en els plànols de la Generalitat i que, per tant, els terrenys i el camí que passa per davant de la rocalla del jardí, no són propietat de l’habitatge.

Un cas similar passa amb una cala molt propera: la Cala del Sr. Ramon. La cala naturista envoltada de penya-segats pertany al municipi de Santa Cristina d’Aro i fins aquest estiu es podia baixar des de la carretera de Tossa fins i tot en vehicle. L’accés a la platja es feia per aquest camí on aquests operaris estan instal·lant una tanca i porta que impedirà el pas de vehicles i persones.

Artícles relacionats

Freestyle Motocross

El proper dissabte 7 de setembre de 2024 (20h),...

Sant Feliu de Guíxols celebra la 25a edició de la Fira del Disc «Mercadisc»

Una vintena llarga d'expositors es posaran a la Rambla...

SANTA CRISTINA S’ARO Activitats del mes de setembre de 2024

Diumenge 1 RUTA GUIADA DE SENDERISME: Puig de les teulesTemps...

Torna el festival “Nits a dalt de Vila” de Tossa

Tossa de Mar, 29 d’agost de 2024.- L’Ajuntament de...

GUIA ACTIVITATS A SANT FELIU

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar...

Últimes notícies