sábado, julio 27, 2024

Fira del Conte de Sant Feliu de Guixols 2024

IX EXPLICA’M, FIRA DEL CONTE 2024- Un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults. Parades de llibres, il·lustradors i artesania amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre de la ciutat; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics; activitats tematitzades en família i molt més. 

Divendres 7 de juny

ROBOBOPS. Espectacle inaugural a càrrec de Cia. Actua Produccions. A les 20.30h a la Plaça Monestir- Passeig del Mar. Per a tots els públics.  

Dissabte 8 de juny 

FIRA DEL CONTE. De 10h a 20h a la Rambla. 

LA CITTÀ INFINITA. Joc constructiu i cooperatiu per als infants i les seves famílies. D’11 a 14h a la placeta Sant Joan. A partir de 4 anys. Per a tots els públics. 

Exposició «Un refugi de llibres». De 10h a 18h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a tots els públics.

Taller d’autoedició del llibret de Ferdinando. De 10h a 18h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a tots els públics.

Photocall Pippi Calcesllargues. De 10h a 18h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a tots els públics.

Taller artístic. Kokedama de Pinotxo. A les 10h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de COCU Arts. Places limitades. Per a tots els públics.

Conte adaptat, conte contat. La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap. (conte amb pictogrames). A les 10.30h al Pati de l’Antic Hospital. A càrrec de l’Associació Viu Autisme. Per a tots els públics.

Taller artístic. Kokedama de Pinotxo. A les 11h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de COCU Arts. Places limitades. Per a tots els públics.

Contacontes. Pippi Calcesllargues. A les 11h al c/Sant Antoni. A càrrec de Voluntaris Club Lectura. Per a tots els públics.

Clown. Postal Exprés. A les 11.30h a la Rambla- espectacle itinerant. A càrrec de Cia. Pere Hosta. Per a tots els públics.

Espectacle. Les aventures de la Pippi. A les 12h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Núria Clemares. Per a tots els públics.

Contacontes en anglès. Around the world. A les 12.30h a la Placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Per a nens i nenes de 3 a 7 anys.  Per a tots els públics.

Contacontes. El soldadet de plom. A les 13h al c/Major . A càrrec de Voluntaris Club Lectura. Per a tots els públics.

Taller artístic. Kokedama de Pinotxo. A les 15h i a les 16h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de COCU Arts. Places limitades. Per a tots els públics.

Contacontes. Babar. A les 16.30h a La Rambla. A càrrec de Voluntaris Club Lectura. Per a tots els públics.

La città infinta. De 17h a 20h a la Placeta de Sant Joan. Joc constructiu i cooperatiu per els infants i les seves famílies. A partir de 4 anys. Per a tots els públics.

Contacontes. Tramuntana de contes. A les 17h a la Plaça del Mercat. A càrrec de Tramuntana Editorial i Esquitx Lleure.  Per a tots els públics.

Contacontes. Les Aventures de Gulliver. A les 17.30h al c/ Rutlla. A càrrec de Voluntaris Club Lectura. Per a tots els públics.

Espectacle Itinerant. Rag & Bone. A les 18h. Inici Rambla Portalet – final Placeta Sant Joan.  A càrrec de la Cia. Xip Xap. Per a tots els públics.

Contacontes. Heidi. A les 18.30h al c/ Sant Joan. A càrrec de Voluntaris Club Lectura. Per a tots els públics.

Contacontes en anglès. The King’s servant. A les 19h a la Plaça del Mercat. A càrrec de Kids & Us. Per a nens i nenes de 3 a 7 anys. Per a tots els públics.

Contacontes i taller. El Pez Escamas. A les 19.30h a la placeta Maragall. Amb l’autora i il·lustradora Maria Trabalón. Llibreria Nobel. Per a tots els públics.

Contes per a adults. Contes i altres històries de nit. Inferns amb Assumpta Mercader i Maria Carretero. A les 23.30h. Punt de trobada: Cementiri. 

Diumenge 9 de juny 

Contacontes. Pinotxo. A les 11h al Mercat Cobert. Col·laboren: Paradistes del Mercat Cobert. Per a tots els públics.

Tallers. Crea el teu Pinotxo. D’11 a 13h al Mercat Cobert. A càrrec de Creaciones Crafty. Preu: 5€. Per a tots els públics.

Taller: Llibretes de conte. De 17.30h a 19.30h al Parc Central. A càrrec d’Esquitx Lleure- Preu: 3€. Per a tots els públics.

Tallers. De 17.30 a 19.30h al Parc Central. A càrrec de l’Associació de treatre infantil La Xarxa- La Xarxa enganxa. Preu: 1€. Per a tots els públics.

Contacontes. Lectures del món, contes d’arreu. A les 17h al Parc Central. A càrrec d’IAL (Itinerari d’Acollida Lingüística de Sant Feliu de Guíxols) Per a tots els públics.

Teatre. Home. A les 18h al Parc Central. A càrrec de la Cia. Clown. Per a tots els públics.

Contacontes. Perot Escabellat. A les 19h al Parc Central. A càrrec de l’Associació de teatre infantil La Xarxa. Per a tots els públics.

Més informació a www.visitguixols.com 

_____________________________________________

Pere Carreras premsa@guixols.cat | Tel. 609 75 35 85
Responsable de l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Pàgina per a mitjans de comunicació: www.guixols.cat/premsa

Artícles relacionats

Últimes notícies