martes, junio 18, 2024

«Confeti» de Jordi Puntí.

El proper dissabte dia 15 de juny a les 19 h presentem el llibre «Confeti» de Jordi Puntí. Presentarà l’acte el Sr. Ramón Llobet 

DISSABTE 15 DE JUNY A LES 19 h

Presentació del llibre «Confeti»

Jordi Puntí

Premi Sant Jordi 2023

Presenta l’acte el Sr. Ramon Llobet 

«Els optimistes ho veuen tot de color rosa i els pessimistes ho veuen tot negre. Entre els dos colors, vivim envoltats d’il·lusions, somnis, esperances, malentesos,enveges, trampes.» Amb aquestes paraules el narrador de Confeti ens avança la seva motivació per escriure: demostrar que gran part de l’existència humanaés una ficció feta a mida. I com a periodista d’espectacles, troba en la figura de Xavier Cugat la inspiració ideal. El músic català va dedicar tota la vida a ser feliç ifamós a qualsevol preu, sempre gràcies a allò que l’apassionava: les caricatures, les orquestres, les pel·lícules, els matrimonis amb dones guapes i joveníssimes, elschihuahues…

Amb una prosa elegant i enèrgica com el ball de Fred Astaire, tocada d’un humor fi, Jordi Puntí ens fa viatjar de Nova York a Hollywood, de l’Havana a l’hotel Ritz deBarcelona. Així, al llarg de tot un segle turbulent i fantasiós, llegim les peripècies de dos homes que van ser amics potser per conveniència, en un joc de miralls en quèla imaginació conviu amb la voluntat de ser immortal, etern.

Ens veiem a CASA IRLA!!

Casa Irla

Fundació Irla

972 117 439

Artícles relacionats

Arriba el Festival de Rumba i Música Catalana 2024 de Tossa

Es portarà a terme el cap de setmana del...

Fira del Conte de Sant Feliu de Guixols 2024

IX EXPLICA'M, FIRA DEL CONTE 2024- Un cap de setmana...

OPEN COSTA BRAVA SQUASH PROJECT 2024

El torneig es durà a terme a les instal·lacions...

Aplec de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols celebra aquest diumenge 26 de...

Últimes notícies