martes, junio 18, 2024

Concerts en viu i tapes dins Ganxotapes Primavera

Veure les propostes musicals aquí: https://www.instagram.com/p/C7B2DreqauY/?img_index=1

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols recupera l’esperit de la campanya Rock & Tapes que va crear l’associació cultural TZVR l’any 2013, i que en el seu moment va celebrar 3 edicions. Es tracta d’una activitat que tothom recorda amb molta estima i, enguany, amb la col·laboració de les entitats culturals Flying Burrito, TZVR i Mascanada 6, es reprèn, junt amb la campanya gastronòmica Ganxotapes Primavera’24. Es tracta de dos dies de concerts gratuïts en alguns dels establiments que participen a la campanya, que es podran gaudir mentre es degusta la proposta de ganxotapa. Els dies 17 i 18 de maig hi haurà música en directe i gastronomia en una ruta de 6 concerts per tots els gustos.

Al web guixols.cat i xarxes socials trobareu una mostra de cada artista.

ERIC FUENTES (Emo-rock en acústic)
DIVENDRES 17 DE MAIG 20.30 hores – EL TINGLADO

Eric Fuentes, recentment ha tornat als directes amb un nou projecte que recupera cançons de Unfinished Simpathy i del seu més recent disc d’estudi «Hostia y Perdón» (2022).

BIGBLACK RHINO (Rock&Blues i Soul)
DIVENDRES 17 DE MAIG 21.30 hores – MALCRIAT + GASTROBAR PASSEIG DEL MAR

Un potent grup que encapçala la frontwoman Núria Mancebo i el guitarrista i productor Gerard Brugués (Pàkitsguitar). Influenciats per grups com Alabama Shakes, Janis Joplin o Ben Harper comencen a rodar amb una trajectòria ascendent i imparable. La seva mescla d’estils de música negra caracteritza el seu potent i sensible repertori de directe.

HENRIO (folk pop)
DISSABTE 18 DE MAIG 12.30 hores – EURO DEL MERCAT

Henrio és el projecte independent d’Enric Verdaguer, a cavall entre la seva Igualada natal i Liverpool, on ha estudiat composició i producció musical a la LIPA, universitat fundada per Paul McCartney. Verdaguer també ha format part de la banda de Clara Peya i ha estat teclista del grup Pantaleó.

THE DIRTY REELERS (Irish Folk)
DISSABTE 18 DE MAIG 17.30 hores – CAFETERIA GUÍXOLS

L’amor per la música irlandesa va unir els camins d’aquests amics de Sant Feliu de Guíxols que, amb instruments bàsicament acústics com ara flautes, guitarres, violins, baix, bouzouki, banjos, bodhran i percussions, autoharpa, mandolina i veus, ens ofereixen un repertori de cançons tradicionals irlandeses: jigs i reels, shantys, balades i alguna cançó marinera de la veïna Anglaterra. Als seus concerts pots ballar, cridar o saltar, enamorar-te… però no et deixaran indiferent.

DELIGHT (Neo Soul, pop i electrònica)
DISSABTE 18 DE MAIG 18.30 hores – DIFFERENT by MIQUEL PELLÓ

Delight és un duo format el 2019 per la Naima Ventura i la Maria del Río. Componen cançons tendres i honestes, de caràcter introspectiu, on mostren les seves inquietuds més sinceres i com les afecten els seus sentiments més profunds. Un missatge visceral i entranyable que vesteixen amb arrels jazzístiques, derivades de la seva formació al conservatori del Liceu de Barcelona. Arrels que al seu procés creatiu donen lloc a l’experimentació i les transporten cap al neo-soul, el pop o l’electrònica.

CHANCLA MOUTH (Skiffle, country, rock&roll)
DISSABTE 18 DE MAIG 20.30 hores – CAN JULIÀ + LA GAVIOTA

Com cap altra banda a la terra, una banda de 4 membres, que toquen música en un estil inspirat al Skiffle dels anys 50, amb molta improvisació i caos! Les seves cançons abasten una gran varietat de gèneres, des del skiffle tradicional fins al folk, el country, el rock’n’roll i el punk, tot això en una actuació alegre i estimulant que garanteix que els teus peus i el teu cor es moguin.

Artícles relacionats

Arriba el Festival de Rumba i Música Catalana 2024 de Tossa

Es portarà a terme el cap de setmana del...

Fira del Conte de Sant Feliu de Guixols 2024

IX EXPLICA'M, FIRA DEL CONTE 2024- Un cap de setmana...

«Confeti» de Jordi Puntí.

El proper dissabte dia 15 de juny a les 19...

OPEN COSTA BRAVA SQUASH PROJECT 2024

El torneig es durà a terme a les instal·lacions...

Últimes notícies