martes, junio 18, 2024

Tossa s’ha adherit a «Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025»

Bon dia,

 
Des de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica han adherit Tossa a «Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025».
 
Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia l’any 2025. Es convertirà, d’aquesta manera, en la primera regió europea que rep aquesta distinció.
Aquest reconeixement és una oportunitat extraordinària per reforçar les sinèrgies entre les administracions i els sectors implicats, posar més en valor tot el patrimoni i teixit agroalimentari i culinari català, i promoure’l tant en l’àmbit local com internacional.
 
La Regió Mundial de la Gastronomia és una iniciativa impulsada per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT), una entitat sense ànim de lucre que des de l’any 2010 treballa amb consorcis d’entitats i agents regionals en l’àmbit de la gastronomia, la cultura, les arts i el turisme.
 
Amb l’adhesió s’ obté reconeixement i posicionament nacional i internacional, ens sumem al conjunt d’actuacions que es faran al llarg del 2025, fem xarxa intersectorial amb els diferents agents de l’ecosistema gastronòmic, turístic i de productors del país, formem part del calendari conjunt de fires, festes, jornades i altres esdeveniments gastronòmics que es facin a Catalunya, es promocionaran els nostres productes i serveis, i pertanyem a un projecte de país.
 
Salutacions,

Artícles relacionats

Arriba el Festival de Rumba i Música Catalana 2024 de Tossa

Es portarà a terme el cap de setmana del...

Fira del Conte de Sant Feliu de Guixols 2024

IX EXPLICA'M, FIRA DEL CONTE 2024- Un cap de setmana...

«Confeti» de Jordi Puntí.

El proper dissabte dia 15 de juny a les 19...

OPEN COSTA BRAVA SQUASH PROJECT 2024

El torneig es durà a terme a les instal·lacions...

Últimes notícies