martes, junio 18, 2024

Obertes les inscripcions per participar en la 71a edició del Guíxols Flors

L’Ajuntament posarà a disposició dels participants que viuen a Sant Feliu un servei de recollida a domicili de les plantes participants.

L’Ajuntament ha obert les inscripcions de la propera edició del Guíxols Flors, que serà la 71a. i que se celebrarà a la nostra ciutat el cap de setmana de l’11 i 12 de maig. Com en cada edició, la participació està oberta a tothom que no sigui professional del món de les flors.

Des de l’Àrea de Cultura destaquen que amb la finalitat d’ornamentar el recinte on tindrà lloc la mostra, s’admetran flors i plantes fora de concurs. El regidor de Cultura, Alexis Cubó, ens parla d’aquesta nova edició de la proposta floral.

Pel que fa a la valoració de les flors i plantes participants, el jurant estarà format per tres persones especialistes en l’àmbit floral. Es podrà participar en les modalitats de bonsai, cactus individual, ikebana, flor boscana, flor seca preservada, orquídia, ornamentació, planta florida, planta verda, ram de flors i rosa individual. També hi haurà una categoria infantil, amb participants de fins a 12 anys, amb un premi a la millor composició floral.

Per facilitar la participació en l’activitat, l’Ajuntament posarà a disposició dels residents a la ciutat un servei de recollida a domicili. Per sol·licitar-lo, cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Cultura, trucant al 972 82 01 67 de 10 a 13. La data límit és el 30 d’abril. El servei de recollida començarà el dijous 9 de maig i el retorn de les plantes es farà el dilluns 13 de maig.

Podeu consultar les bases completes del concurs clicant aquí.

Artícles relacionats

Arriba el Festival de Rumba i Música Catalana 2024 de Tossa

Es portarà a terme el cap de setmana del...

Fira del Conte de Sant Feliu de Guixols 2024

IX EXPLICA'M, FIRA DEL CONTE 2024- Un cap de setmana...

«Confeti» de Jordi Puntí.

El proper dissabte dia 15 de juny a les 19...

OPEN COSTA BRAVA SQUASH PROJECT 2024

El torneig es durà a terme a les instal·lacions...

Últimes notícies