sábado, octubre 5, 2024

MEDITACIÓ DE ALINEACIÓ DANSA DE LIBERACIÓ ANCESTRAL KUNDALINI ACTIVATION ENERGY (23 Març, 17:30)

El meu nom és Laura Olmedillas sóc terapeuta a Coaching Estructural, KAE ( kundalini activation energy) i Dansa d’alliberament Ancestral.

Em complaço a compartir aquest article per a un major coneixement del seu contingut.

He creat aquesta teràpia amb la finalitat de poder ajudar o agilitzar l’alliberament dels camps emocionals i energètics, quan dic creu és perquè la teràpia que imparteix-ho es fusionen les tres conjuntament.

La sessió té una durada de 2 hores estenent el temps si així ho requereix.

S’inicia la sessió amb una meditació en cercle, alineant el nostre eix en connexió amb terra, cor i cel. Creant així una columna ferm i estable on el flux de la nostra energia vital és dirigida en una direcció de coherència.

La segona fase és la Dansa d’alliberament, on amb una música específica s’obre la consciència Ancestral, ancestral vol dir totes les memòries de les vostres capacitats, arts, virtuts, energies reprimides, les vostres forces o poders oblidats… amb això obrint els vostres canals energètics ajudats a alliberar i deixar sortir el que realment sou. En aquest procés que dura uns 25 minuts aproximadament amb música adaptada per obrir diferents camps en vosaltres, s’entra en una fase d’expandir el teu cos, la teva flexibilitat, la teva creativitat, aprens a sentir i moure l’energia per tu mateix, sentint l’empoderament infinit que hi ha en tu.

Tercera fase és KAE l’activació de l’energia kundalini, on després de prendre’ns un petit descans es procedeix a estirar-se a les estoretes, abandonar la teva ment i el teu cos, deixant-te anar oblidant la responsabilitat de qui ets i el que representen… llavors a través de la música que prèviament s’ha triat per vibració, jo vaig entrant a poc a poc al vostre camp electromagnètic i es comencen a produir moviments elèctrics, energètics i emocionals els quals són alliberats a través d’un estat lleugerament alterat de consciència.

Això vol dir que de l’inconscient emanen múltiples emocions, bloquejos, limitacions que estaven obstruint el teu flux vital d’energia, energia que tu tens disponible però que a poc a poc es va obstruint pels cops de la vida, patiment, repressió, ira, culpa, vergonya …d’altra banda també experimentes les capacitats ocultes en tu, tant d’aquesta vida com de totes les generacions que portes acumulades a la teva memòria. La calma, l’amor, l’autenticitat que sorgeix després de l’experiència és una sensació de regenerar, alliberar i expandir el cos, la ment i l’ànima.

S’acompanya les persones sempre amb el màxim amor i l’acompanyament des de la cura profunda per a la seva sanció i evolució.

Per últim es tanca la sessió amb un cercle, compartit l’experiència, les sensacions per portar-les al conscient i acompanyar terapèuticament allò que cada persona necessiti.

Agraeixo enormement, l’oportunitat de compartir allò que per mi és una gratitud veure i sentir la transformació de les persones.

Us espero amb molt d’amor, aquells que sentiu la crida de l’alliberament.

El centre on treballo Satya Origen, en agraïment absolut a Ivon Regincós.

Artícles relacionats

Últimes notícies