viernes, octubre 18, 2024

Agenda activitats abril 2024 Biblioteca Octavi Viader

 

Agenda abril 2024

EXÀMENS D’ACTIC: La Biblioteca és un centre col·laborador reconegut per la Generalitat, on pots fer l’examen per obtenir l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). La prova és telemàtica i les persones que la superen satisfactòriament obtenen un certificat que emet la Generalitat per acreditar el seu nivell de competències en TIC. Dimecres tarda o divendres matí (cal inscripció prèvia a la pàgina web de la Generalitat). A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 5 d’abril

CLUB DE NARRATIVA:Assaigs: llibre tercer” de Michel de Montaigne. A càrrec de l’escriptor guixolenc Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 6 d’abril
JOCS DE TAULA:
“Vine a jugar!” Els jocs de taula són un recurs cultural que cada cop pren més pes entre la ciutadania, amb aquestes sessions pretenem afavorir la participació i el lleure, alhora que fomentem l’aprenentatge. A càrrec de Xavi Vicens (@noparardejugar). A partir de 4 anys. Places limitades. Inscripcions gratuïtes a través del formulari: https://forms.gle/pmX884ohgFmgymq98 972 32 40 57 o biblioteca@guixols.cat

D’11 a 12.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dilluns 8 d’abril
CLUB DE LECTURA EN FRANCÈS: “Le blé en herbe”
de Colette.A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions gratuïtes a través del formulari: https://forms.gle/L1ZjvrBJkCWgodia9 972 32 40 57 o biblioteca@guixols.cat

A les 18 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 9 de d’abril
TALLER TIC:
“Àlbum digital”. Conèixer el programa Google Fotos en totes les seves prestacions.​ Crear un àlbum digital.​ Afegir imatges, textos, altres elements i editar les fotografies. A partir de 16 anys. Places limitades. Inscripcions gratuïtes a través del formulari: https://forms.gle/SgGNbHaL1LX8QPbq7 972 32 40 57 o biblioteca@guixols.cat

De 10 h a 13 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 13 d’abril
TALLER LABORATORI DE LECTURA: “Llibres d’artista”
.  Aquesta és una oportunitat per gaudir de la bellesa feta llibre i comprovar la relació existent entre la creació artística i la lectura. Una acurada selecció de llibres d’importació ens ajudaran a obrir la ment respecte a les possibilitats que ofereix el llibre com a “objecte” artístic. Per a nens i nenes a partir de 6 anys. Places limitades. Inscripcions gratuïtes: https://forms.gle/UEDhnpxm4YsyU7n28 972 32 40 57 o biblioteca@guixols.cat

De 10.30 a 12.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimecres 17 d’abril
ÒPERA BIB: «Conferència sobre l’òpera Turandot”
. A càrrec d’Albert Ferrer Flamarich de la Fundació Òpera de Catalunya. A les 18 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 18 d’abril
HORA DEL CONTE:
“Conte especial Sant Jordi”. A càrrec de Cristina Nogué de Creixent amb Art. A les 17.30 h al Centre Cívic Vilartagues a la Sala Parquet 2na Planta.

Dijous 18 d’abril
BOOK CLUB: “Breakfast at Tiffany’s: a short novel and three stories”
de Truman Capote. A càrrec de Dawn Keltie. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 19 d’abril
78RPM: «BSO: música i cinema»
Una proposta que analitza la presència, relació i evolució de la música a les bandes sonores de diverses pel·lícules. A càrrec d’Albert Beorlegui, llicenciat en Dret i destacat comentarista cinematogràfic. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 23 d’abril
SANT JORDI: “Taula d’autores i autors locals”
Les autores i autors localsrebran els seus lectors per fer signatura dels seus llibres més recents. De 10 a 13 h i de 15 a 19 h a La Rambla de Sant Feliu de Guíxols.

Dimarts 23 d’abril
HORA DEL CONTE ESPECTACLE: “Contes de Sant Jordi”
. A càrrec de la Cia la Minúscula. les 17.30 h a la Placeta de Sant Joan.

Artícles relacionats

Últimes notícies