sábado, abril 13, 2024

Una quarentena d’establiments participen en la botiga al carrer de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols ha celebrat una nova edició de la Botiga al Carrer. Durant dissabte i diumenge al matí, els comerços locals han tret les seves parades a l’exterior, omplint el centre comercial de la ciutat en ple mes de febrer. L’activitat, organitzada per l’Associació de comerciants, té una bona rebuda per part dels establiments i també dels ciutadans. 

Els comerços de Sant Feliu de Guíxols han tret els seus productes a l’exterior en l’edició d’hivern de la Botiga al Carrer. Una quarantena d’establiments han participat en la iniciativa de l’Associació de Comerciants per dinamitzar el centre comercial de la ciutat durant l’hivern. L’acollida per part de la ciutadania és bona i, malgrat la baixada de temperatures, els veïns s’han apropat a les parades des de ben d’hora.

La Botiga al carrer serveix per acostar-se més al comprador local. Molts dels comerços s’han situat a la Rambla, mentre que els locals del carrer Major han tret les seves peces a peu de carrer. Aquesta edició de la botiga al carrer permet que les botigues exhaureixin el seu producte d’hivern i començar a preparar la primavera. Una iniciativa que cada any compte amb la iniciativa dels petits comerciants.

Per la ciutat, aquestes activitats serveixen per donar vida als carrers en ple mes de febrer.

Per aquest any, ja tenen preparades campanyes pel dia del pare, el dia de la mare i Sant Jordi. També col·laboraran amb les propostes de l’àrea de promoció econòmica i acabaran l’estiu amb una nova edició de la Botiga al Carrer.

Artícles relacionats

Últimes notícies