jueves, febrero 29, 2024
InicioActualitatANUNCI DEL PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

ANUNCI DEL PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Date:

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols tramita el Pla de millora urbana d’accessibilitat de la finca situada a la Rambla de la Generalitat 15-25 Edifici Monteblanco, per permetre la millora de l’accessibilitat als habitatges mitjançant la instal·lació de 4 ascensors fora del volum dels edificis existents, promogut per la Comunitat de Propietaris i redactat pels arquitectes Carles Molina Rodriguez i Joaquim Vivas i Vidal, segons documentació presentada amb RE2023014009.

En compliment del Programa de participació ciutadana s’informa que fins el dia 2 de març de 2024, totes les persones podran consultar la documentació escrita i gràfica del pla de millora aprovat i el seu expedient.

S’ha instal·lat una exposició de panells amb els documents integrants del pla de millora a les oficines del departament d’urbanisme.

El dret d’informació i consulta de la documentació exposada al públic, es podrà exercitar a l’Àrea d’Urbanisme i Obres, segona planta de de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, amb cita prèvia, en horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, i a la seu electrònica de l’ajuntament http://ciutadania.guixols.cat (informació administrativa – expedients en exposició pública).

Els interessats podran concertar entrevistes telefòniques amb els tècnics redactors de la modificació prèvia concertació al telèfon 972.32.70.13

L’alcalde

Carles Motas i López

Artícles relacionats

Últimes notícies