viernes, octubre 18, 2024

CAVALCADA DELS REIS DE L’ORIENT PELS CARRERS DE PLATJA D’ARO I CASTELL D’ARO I CLOENDA AL PALAU D’ESPORTS I CONGRESSOS I A LA SALA POLIVALENT

Recorregut habitual i distribució de 600 kg de caramels sense gluten i embolcall compostable

Tot a punt per a rebre la gran cavalcada dels Reis de l’Orient, divendres 5 de gener de 2024 a Platja d’Aro (18 h) i a Castell d’Aro (20 h). Melcior, Gaspar i Baltasar i el seu seguici faran la seva desfilada pels carres més cèntrics de les dues viles, amb les tradicionals visites a les esglésies i les cloendes als pavellons esportius on es podrà saludar a Ses Majestats, fer-s’hi fotografies i lliurar-los la carta. El seguici està format per un centenar de persones, que reparteixen 600 kg de caramels sense gluten i amb embolcall compostable, fruit del compromís del consistori amb l’Associació Celíacs de Catalunya, i amb l’animació musical de la Banda El Caliu i les evolucions coreogràfiques del Club Twirling Platja d’Aro.

Un any més, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró organitza l’arribada de la comitiva al municipi. Per encàrrec de Ses Majestats també s’ha editat un tríptic informatiu amb els recorreguts, amb la nova imatge de l’esdeveniment il·lustrada per Ricard Jorge, que també ha dissenyat la carta personalitzada per al municipi, repartida a les escoles i que els infants poden recollir encara a diverses dependències municipals -Oficina de Turisme, Biblioteca Mercè Rodoreda, Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens, Castell de Benedormiens, Centre Cívic Vicenç Bou i Espai Escoles Velles- per omplir-la amb els seus millors desitjos, i si volen poden desar-la a la gran Bústia Reial que hi ha cadascuna de les viles.

A Platja d’Aro, inicien el recorregut a les 18 h, al giratori Dr. Josep Trueta, i continuen direcció nord per l’Av. de S’Agaró (fins el giratori de l’Ajuntament), l’Av. Castell d’Aro, c/ Puig S’Agoita i visita a Església de Santa Maria. Després pel c/ Vicenç Bou fins a Av. Castell d’Aro, per finalitzar al Palau d’Esports i Congressos (obertura de portes 19 h). Tot seguit, es traslladen a Castell d’Aro, on la cavalcada comença a les 20 h, i manté el recorregut habitual: Ses Majestats arriben per l’Av. de la Platja (a partir del c/ Amadeu Vives), travessant la Plaça Poeta Sitjar, abans de continuar per la mateixa avinguda per enfilar, a peu, les escales fins a l’Església de Santa Maria. Tot seguit, retornen fins a la Sala Polivalent (obertura de portes 20.30 h).

A més a més de la Nit de Reis diverses propostes configuren el programa d’activitats nadalenques al municipi, algunes ja han conclòs com el 64è Pessebre Vivent de Castell d’Aro, però d’altres encara actius com el Gran Sorteig de Nadal amb la possibilitat de guanyar amb la compra mínima de 20 euros en el centenar d’establiments adherits un Fiat 500 híbrid, una bicicleta elèctrica tot terreny o una tauleta tàctil (fins al 3 de gener i sorteig divendres 5 de gener); o el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (fins al 4 de gener). També la Pista de Gel a la Plaça dels Estanys de Platja; la Gimcana familiar de Nadal de la Xalarina i en Xalarí; o l’exposició d’obres del 44è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i a l’Antic Casino de Castell d’Aro (totes tres propostes fins diumenge 7 de gener).

Artícles relacionats

Últimes notícies