domingo, septiembre 29, 2024

«La nit dels ignorants 3.0» convida els oients a una sardinada i ballada de sardanes el 15 de juny a Sant Feliu de Guíxols

El dimecres 15 de juny, als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, se celebrarà la 6a trobada entre l’equip de «La nit dels ignorants 3.0» de Catalunya Ràdio, amb Xavier Solà al capdavant, i els seus oients. Consistirà en un àpat, amb les sardines a la brasa com a plat principal, que començarà a les 13.00 i continuarà amb una ballada de sardanes a càrrec de La Principal de la Bisbal, de 15.30 a 17.30. La convocatòria inclou servei d’autocar amb sortida des dels estudis de Catalunya Ràdio a Barcelona.   

La sardinada, la ballada de sardanes i el transport són gratuïts i qui ho vulgui pot fer una donació al Banc dels Aliments. La decisió final és a voluntat de cada assistent. El Banc dels Aliments viu una situació preocupant. L’augment creixent d’usuaris i les dificultats per abastir-se els obliguen a reduir les racions que s’estan distribuint. D’aquesta manera, tot l’equip de «La nit dels ignorants 3.0» vol ajudar a pal·liar les necessitats actuals del Banc dels Aliments i convida els seus oients a fer-ho, des de l’agraïment a tota la col·laboració i a la tasca tan important que es fa des de la fundació solidària. 

L’aportació es pot fer a través dels portals de la Fundació Banc dels Aliments https://gestorcrm.bancdelsaliments.org/ca/recaptes/la-nit-dels-ignorants i «La nit dels ignorants 3.0», o bé portant a Catalunya Ràdio (el mateix dia de la sortida amb l’autocar) o als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols (si s’hi va per compte propi) els paquets de menjar que es consideri a bé donar.  

Fundació Banc dels Aliments: https://gestorcrm.bancdelsaliments.org/ca/recaptes/la-nit-dels-ignorants

Per a les inscripcions a la sardinada i ballada de sardanes, «La nit dels ignorants 3.0» necessita les següents dades:  

-Nom i cognoms 
-DNI 
-Telèfon de contacte 
-Si l’assistent necessita plaça d’autocar o vindrà per lliure.  

Les places estan limitades i s’atorgaran per ordre d’arribada.  

El programa ofereix aquestes vies per apuntar-s’hi: 

-Correu electrònic a ignorants@catradio.cat 

-Missatge de WhatsApp al telèfon 667 220 148 

-Trucada de dilluns a dijous, de 22.30 a 23.30, al telèfon 93 306 92 00 i a l’extensió 3955 

Els horaris de la jornada seran:  

10.30 Convocatòria a l’autocar a Diagonal, 614, a Catalunya Ràdio   
11.00 Sortida autocar en direcció Sant Feliu de Guíxols 
12.30 Arribada a la ciutat  
13.00 Inici del dinar 
15.30 Inici del concert de sardanes per La Principal de la Bisbal  
17.30 Final del concert  
17.45 Tornada a l’autocar 
18.00 Sortida de l’autocar en direcció a Barcelona  

19.30 Arribada a Diagonal, 614, Catalunya Ràdio 

https://ancora.cat/2022/06/07/la-nit-dels-ignorants-3-0-convida-els-oients-a-una-sardinada-i-ballada-de-sardanes-el-15-de-juny-a-sant-feliu-de-guixols/

Artícles relacionats

Últimes notícies