domingo, septiembre 29, 2024

Accident mortal a la Via Ferrada de Sant Feliu de Guíxols

Un excursionista va morir el dijous dia 2 a Sant Feliu de Guíxols en precipitar-se per una via ferrada. L’excursionista anava acompanyat i va caure d’una alçada de 15 metres. L’accident el vaproduir quan encara no havia començat l’itinerari, i s’estava fent fotografies sense anar lligat. 

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 06.33 hores , que un ciutadà francès de 38 anys s’havia precipitat de la via ferrada la Cala del Molí, a Sant Feliu de Guíxols.

L’excursionista, que anava acompanyat, va caure d’una alçada d’uns 15 metres a l’inici de la via i es trobava sota el pont tibetà, a l’aigua, a prop de la zona de roques.

En rebre l’avís s’ha activat un dispositiu amb 5 dotacions dels Bombers, entre les quals efectius del Grup d’Actuacions Especials i de la unitat subaquàtica, a més de Salvament Marítim. Els efectius varen muntar una instal·lació amb cordes per poder accedir fins a la víctima i Salvament Marítim ha activat una embarcació petita, on hi pujat un bomber, per fer l’aproximació des de la cala.

Finalment, es va poder accedir des de l’aigua i portat a zona de roques i es va realitzar la primera atenció al ferit a qui es varen iniciat maniobres de reanimació. Es va fer l’extracció i va ser traslladat fins al port de Sant Feliu de Guíxols on un metge del Sistema d’Emergències Mèdiques n’ha certificat la mort.

Fins al lloc també es varen desplaçar 4 patrulles dels Mossos d’Esquadra, entre les quals la Policia Judicial, 3 unitats del SEM i efectius de la Policia Local.

https://ancora.cat/2022/06/03/accident-mortal-a-la-via-ferrada-de-sant-feliu-de-guixols/

Artícles relacionats

Últimes notícies