domingo, septiembre 29, 2024

Platja d’Aro torna a convertir-se els dies 4 i 5 de juny en l’epicentre de la cultura del vi.

La Fira del Vi Rock & Wine se celebrarà els dies 4 i 5 de juny del 2022 al centre del municipi. A la plaça del Mil.lenari, en horari: de 12:00 a 15:00 i de 17:00 a 23:00

Un esdeveniment patrocinat per l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró i organitzat per l’Associació Catalana d’amants del vi.

Aquest any es donaran cita 32 cellers de 16 denominacions d’origen diferents. També hi haurà oli ecològic, licors naturals i formatges artesans

Podràs conèixer de prop la història dels cellers, gaudir de les seves explicacions, comprar tots els productes que elaboren i escoltar les millors cançons de rock.

Dissabte 20:30, les millors versions de rock amb Pop Fiction i diumenge a les 20 :00 el millor rockabilly amb Atòmics Leopard.

A la carpa de l’organització i venda de la fira, pots adquirir la teva copa i portacopas al preu de 3€ o 2€ si vols agafar solament la copa. Cada celler al seu estand tindrà exposat el preu dels seus vins. Els vins van des dels 2€, depenent del vi. Tots els vins que trobareu a la fira, son vins de gran qualitat.

La seva fundadora i organitzadora, la Isabel Zaro, sommelier i presidenta de l’Associació Catalana d’amants del vi, ha apostat perquè el Rock & Wine sigui una fira plural i aperturista, on tinguin cabuda totes les denominacions d’origen i cellers tant de Catalunya com de la resta de l’Estat.

Aquest any , la fira comptarà amb la visita dels sommeliers i professionals del vi, el dissabte 4 de juny al matí.

La Isabel Zaro recomana beure amb moderació, però convida a la gent a conèixer, el perquè el vi és cultura. Convida a qui no conegui Platja d’Aro, vinguí a la fira i visiti les seves botigues, els seus restaurants i el llarg i bonic passeig marítim.

A part dels concerts de cada dia, tenim l’activitat estrella del Rock & Wine, per la qual aquesta fira és coneguda com la fira de les emocions. Un tast sensorial amb rock i auriculars, una altra manera d’entendre el vi mitjançant les emocions. Una experiencia única, molt recomenable.

La fira del Vi Rock & Wine, es sense dubte, molt més que una fira de vi!

Cellers participants:

Celler Esclanyà – Celler Viniric – Celler Cooperativa d’Espolla –  JOC ( Jordi Oliver Conti) – Celler Entrebosc Celler Ronadelles – Celler Cal Pucolla – Celler Tomàs Cusiné – Celler Rubiò de Sòls – Ramsurt Wines – Celler Cesca Vicent – Rosendo Esteve Vins – Celler Avenc del Garraf – Can Paloma –Biopaumerà – Licors Xarrup.

Bodegas Ontalba – Bodegas Torrecastillo – Bodegas Silvano García – Bodegas Luzón – Bodegas Juan Gil  Bodegas Santiago Apostol – Bodegas San Dionisio.

Del Cabo Selection – Vitivinicola Fareixa – Adegas Mancas – Lagar Cañada Navarro ( Insensatos Wines)

Bodegas Borsao – Bodegas Ainzón – Bodegas Aragonesas – Vins Taberner Amado – Viticultores Mas de Torubio.

En quant a l’oferta gastronòmica comptem amb Las Delicias, Formatges artesans Mas Claperol i Formatges Montbrú.

La quarta edició de la Fira del Vi Rock & Wine porta a la Costa Brava una gran selecció de vins de qualitat vinguts de tot arreu. Una bona combinació entre el vi i el rock, en un bon lloc on trobar-se, Platja d’Aro, el cor de la Costa Brava.

https://ancora.cat/2022/05/30/platja-daro-torna-a-convertir-se-els-dies-4-i-5-de-juny-en-lepicentre-de-la-cultura-del-vi/

Artícles relacionats

Últimes notícies