domingo, septiembre 29, 2024

Agenda juny Biblioteca Octavi Viader i Margarit

Agenda juny 2022

Fins al 1 de juny

CONVERSA EN ANGLÈS. 11.30 a 12.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Fins al 9 de juny

CONVERSA EN ITALIÀ. De 19 a 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Fins al 10 de juny

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Divendres 3 de juny
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA: “El mesurament del món”,
de Daniel Kehlmann. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 4 de juny
PRESENTACIÓ DE LLIBRE: «Els ulls vius de la mort»,
de Fèlix Rueda, amb la presència de l’autor. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Fins al 10 de juny

EXPOSICIÓ: “La mort, digna i il·lustrada”, de l’associació DMD-CAT (Dret a Morir Dignament de Catalunya). 31 artistes joves del món de la il·lustració mostren les seves creacions per representar la mort i canviar la imatge estereotipada i repetitiva que tradicionalment ha servit per representar-la. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit durant l’horari d’obertura.

Divendres 10 de juny

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: “No parlaràs mai un bon català. Les mentides de la immersió lingüística” de Joan Mena. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 16 de juny

XERRADA: “Xerrada sobre el càncer” a càrrec de la Federació Catalana contra el Càncer. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 16 de juny

BOOK CLUB: «The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society», de M. Shaffer. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 19.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 17 de juny
ACTIVITAT D.O. XERRADA: “Com afecta el canvi climàtic a les varietats catalanes”,
a càrrec de Miquel Figini, que ens assessorà en el tast de vins que es farà després de la xerrada.A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 21 de juny
CICLE CINEMA LGBTIQ+:
“Las aventuras de Priscilla, reina del desierto”, amb motiu del dia de l’Orgull LGBTIQ+. Organitza: SAI Guixols, Emporderats i la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 30 de juny
PRESENTACIÓ DE LLIBRE: «Juli Garreta. Genealogia i periple Vilanoví», de Francesca Roig i Galceran.Presentació a càrrec de Jaume Nonell i Juncosa, promotor cultural i estudiós del món de la sardana, i amb la presència de l’autora, historiadora i músic tradicional. A les 18 h al pati de l’Escola de Música.

https://ancora.cat/2022/05/17/agenda-juny-biblioteca-octavi-viader-i-margarit/

Artícles relacionats

Últimes notícies