domingo, septiembre 29, 2024

La companyia de teatre El Finestral presenten dues obres teatrals que porten per títol «Despropòsits»

El proper dissabte dia 30 d’abril a les 19 h la companyia de teatre El Finestral presenten dues obres teatrals de butxaca d’Empar Vayà que porten per títol «Despropòsits» sobre el món laboral i emocional de la dona.

Dissabte dia 30 d’abril a les 19 hTeatre «Despropòsits» D’empar VayàDuració 40 m.
                                                                                                                    

Grup de Teatre El Finestral Som una petita companyia de teatre amateur de Platja d’Aro a Girona (Catalunya). El nostre grup va nèixer fa més de 30 anys. Moltes persones de la zona de Platja d’Aro i la comarca del Baix Empordà hem tingut el plaer d’interpretar obres de teatre de tota mena. En aquesta ocasió la Laura, la Mònica, la Melani i l’Aleix, sota la direcció de la Sylvana Gross-Melzer, interpretem una obra amb dues històries que es poden representar a qualsevol lloc on s’estimi el teatre.

                                                                                                                              Despròposits
                                                                                                                                Empar Vayà
Es tracta de dues escenes on dues dones es troben en dues situacions que qualsevol de nosaltres de ben segur hem viscut. Ens hem basat en un parell d’escenes del llibre Despropòsits de l’autora valenciana Empar Vayà. Tot i que hem donat a l’obra un toc humorístic, abstracte i modern, no hem volgut oblidar que rera de l’obra hi ha una mostra del que massa sovint sentim les dones en la quotidianitat. Sentiments de ser un número més del sistema o de ser objecte de la manipulació comercial tot rient-se i aprofitant-se dels moments baixos que patim les dones per la nostra ciclicitat.

https://ancora.cat/2022/04/25/la-companyia-de-teatre-el-finestral-presenten-dues-obres-teatrals-que-porten-per-titol-desproposits/

Artícles relacionats

Últimes notícies