viernes, septiembre 27, 2024

Missatge del Centre d’Atenció Primària de Sant Feliu de Guíxols

Degut a la situació epidemiològica actual  informem a la ciutadania de les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro que seguint les indicacions del Departament de Salut  es prioritzen les següents activitats:  

-Vacunació COVID dels nostres usuaris, l’assistència dels pacients sospitosos o confirmats de Covid, l’atenció urgent no demorable , així com les revisions pediàtriques dels nounats i l’atenció a la salut reproductiva.

Tanmateix, us notifiquem que a partir del dilluns 27 de desembre de 2021 l’atenció pediàtrica del consultori local de Santa Cristina d’Aro es trasllada al CAP de Sant Feliu de Guíxols a fi de concentrar els recursos professionals a un centre on també sigui possible la realització de proves COVID. 

Es prega a la població la col·laboració en quant a endarrerir la consulta per patologies no urgents. Acudir de forma individualitzada als centres sanitaris (excepte menors i persones dependents) i mantenir les mesures d’ús de mascareta quirúrgica, distància de seguretat i higiene de mans per accedir-hi.

https://ancora.cat/2021/12/27/missatge-del-centre-datencio-primaria-de-sant-feliu-de-guixols/

Artícles relacionats

Últimes notícies