viernes, septiembre 27, 2024

26a EDICIÓ DEL PARC INFANTIL DE NADAL DE PLATJA D’ARO “EL MAR DELS NENS”

Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Palau d’Esports i Congressos

Vint-i-sisena edició consecutiva del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens, adreçat a infants i joves de 2 a 12 anys (acompanyats d’un adult), del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener (16-20 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, enguany en el seu format habitual, després que l’any passat es transformés en un cicle d’espectacles familiars, arran de la pandèmia de la COVID-19. Una proposta organitzada per la Unitat d’Infància de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gestionada per Soy La Fiesta. L’entrada d’un dia té un preu de 3’50 euros i 20 euros l’abonament -inclouen 30 minuts suplementaris a la Pista de Gel de Platja d’Aro instal·lada fins al 9 de gener a la Plaça des Estanys-; amb un descompte d’1 i 4 euros respectivament per a famílies nombroses, monoparentals o infants amb discapacitat (cal acreditar-ho en el moment d’accedir-hi). Cal adquirir-les anticipadament al lloc web de venda entrades.platjadaro.com o a taquilla, si n’hi ha de disponibles. Cal mascareta per a majors de 6 anys i només es podrà beure i menjar a la cafeteria amb accés amb certificat de vacunació.

Les principals novetats d’enguany són la creació d’un Espai de Lactància amb servei de canviador, butaques, trones i microones (cal demanar l’accés a la Ludoteca Infantil); i dues hores de Mar dels Nens silenciós (dimecres 29 de desembre 16-18 h), adaptat acústicament i a nivell lumínic per a infants amb necessitats especials. En relació a les activitats, hi ha diversos espais fixos tots els dies: ludoteca infantil (nenes i nens de 0 a 4 anys), llits elàstics, rocòdrom, tallers diversos (dibuix, pintura manualitats, ball i circ), maquillatge artístic, mini futbol 5, ulleres virtuals, joc de punteria, inflables, brau mecànic, Shoot down, jocs gegants i cinema infantil. En algunes jornades hi haurà concursos ball, de dibuix i pintura i de la proposta Un per guanyar, taller de globoflèxia, espectacles de màgia i visita de diversos personatges infantils (Donald i Daisy, Minnie i Mickey, Woody i Jessie de Toy Story o la Xalarina i en Xalarí, les mascotes familiars de Platja d’Aro). També hi ha servei de guarda-roba i de cafeteria, i fins i tot els infants poden celebrar el seu aniversari al parc (casalila@platjadaro.com).

A més a més del Mar dels Nens altres propostes configuren el programa d’activitats nadalenques al municipi: 62è Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el més antic de Catalunya (25, 26 de desembre i 1, 2 de gener · 19 h); Gran Sorteig de Nadal amb la possibilitat de guanyar amb la compra mínima de 20 euros en el centenar d’establiments adherits un Kia Stonic, una bicicleta elèctrica tot terreny o diversos lots de regals (fins al 4 de gener); Cavalcades dels Reis de l’Orient a Platja d’Aro i Castell d’Aro (5 de de gener 18 h i 20 h), Túnel de llum i so amb espectacle musical al c/ Miramar de Platja d’Aro (fins al 6 de gener), exposició d’obres del 42è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i a l’Antic Casino de Castell d’Aro (fins al 6 de gener), Pista de Gel a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (fins al 9 de gener), i la Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí (fins al 9 de gener).

https://ancora.cat/2021/12/22/26a-edicio-del-parc-infantil-de-nadal-de-platja-daro-el-mar-dels-nens/

Artícles relacionats

Últimes notícies