viernes, septiembre 27, 2024

Els Hotels Bell Repòs i Bulevard aprofiten el Crèdit FUNDAE

Dins el marc de la campanya “La Cambra et convida a aprofitar el Crèdit FUNDAE per formar als empleats”, d’aquest desembre, l’Hotel Bell Repòs i l’Hotel Bulevard de Platja d’Aro, ha aprofitat el seu crèdit per formar als seus empleats.

Concretament es faran dos cursos, un d’Anglès per a 3 persones i un de Canva per a una persona. Es començaran el dimarts 7 de desembre a les seves instal·lacions. De l’organització del curs se n’ha encarregat el departament de formació de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols.

El Bell Repòs i el Bulevard, igualment que totes les empreses, disposen d’un crèdit destinat a la formació dels seus empleats, a disposar abans del 31 de desembre de cada any (excepte empreses de menys de 50 treballadors que hagin sol·licitat l’acumulació de crèdit per l’any següent). El crèdit que no s’hagi utilitzat en finalitzar l’any es perd. De tota manera a partir de gener de 2022, tornaran a tenir un nou crèdit.

La Cambra de Sant Feliu de Guíxols està acreditada com a entitat organitzadora i us podem gestionar la bonificació.

-Existeix una necessitat concreta de formació a la teva empresa?

-Necessiteu assessorament per detectar els punts febles de l’empresa I adaptar la formació a les vostres necessitats?

Demana’ns informació i no perdis el que es teu, tens temps tot l’any!

Contacteu amb La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols · Passeig del Mar, 40 · Tel: 972 32 08 84 · info@cambrastfeliu.com

https://ancora.cat/2021/12/09/els-hotels-bell-repos-i-bulevard-aprofiten-el-credit-fundae/

Artícles relacionats

Últimes notícies