viernes, septiembre 27, 2024

MOTOGRUP PIRATES (St. Feliu de Guíxols)

President:  Sr. JOSEP BONETE

OBJECTIUS
Som un grup d’amics que ens apassionen les motos i el nostre objectiu es fer festes, sortides i trobades sempre relacionades amb aquests vehicles. Normalment tots anem amb Custom, tot i que si la moto supera els 250 c.c. tothom és benvingut. No es que d’altres motos fora de les Custom n’hi hagin molts, però sempre son acceptats. De vegades algun amic de qualsevol soci es vol apuntar a la sortida  i se l’accepta amb naturalitat. En la nostre trobada anual hem arribat a comptar 800 motos, tot i que ens consta que algun cop hem rondat el miler. A part d’això i com a grup, acostumem a donar a suport a totes les entitats que ens ho demanen. Carnestoltes, Trail Walker, Donants de Sang, son algunes d’elles. Especialment ens omple molt quan ajudem a la Festa de la Gent Gran fent-los el servei de taula i ajudant a col·locar i desmuntar el mobiliari per aquesta festa. A part de col·laborar amb coses de St. Feliu, cada any ens desplacem a Calonge per ajudar a l’associació AFATRAM, una associació de disminuïts psíquics, i en la seva matinal anual els pugem a les motos i els fem unes voltetes, i es una satisfacció total veure’ls les cares de felicitat o com t’abracen. A part d’això, els fem entrega d’uns diners, una quantitat que recaptem entre tots els que hi anem per la seva associació.

QUANTITAT D’ASSOCIATS

Actualment estem sobre els 35 encara que havíem arribat a ser el doble. Hi ha gent de St. Feliu, Llagostera, Salt, Palamós, Barcelona, etc., es a dir que aglutinem gent de qualsevol lloc.

COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?

Sempre hem estat oberts a tots els grups, i això vol dir que motogrups i motoclubs acostumen a venir a la nostre festa anual que celebrem l’últim cap de setmana de setembre o primer d’octubre, depenent del calendari als Jardins Juli Garreta. Sortim totes les motos a fer una ruta al voltant d’uns 60 kms, i és tot un espectacle veure l’enorme quantitat de motos en processó,  però per causa del virus, ara fa cap a dos anys que no podem fer cap sortida ni celebració  i això ens ha fet perdre pistonada amb els socis. Tenim molta il·lusió de cares al proper gener de fer la sortida per la festa commemorativa del nostre 22è aniversari, ja que el grup es va constituir oficialment el 2 de gener de 2.000, tot i que ja funcionàvem des d’un temps abans.

HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?

Quan fem la nostra trobada oficial a la tardor, l’Ajuntament ens dona una subvenció. També ens té cedit el local que hi ha a l’antic escorxador municipal amb tots els gestos, al costat de locals d’assaig musicals. Per la resta, procurem ser autosuficients en la gestió de tot el que fem. Tot i així, l’Ajuntament ens cedeix la gestió del bar pel Carnestoltes, i és una forma d’ingressar alguns diners per fer funcionar el motogrup o per arreglar algun desperfecte o reparació que ens calgui al local de trobada.

QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?

Pràcticament cap. Tenim un local d’ús exclusiu on ens reunim com a mínim un cop al mes. Allà tenim un bar, que des d’aquí vull dir que no es privat, sinó que tothom que vulgui venir serà acceptat, on servim menjars i begudes principalment pels socis i amics, sense ànim de lucre, i on comptem amb un billar, un futbolín, un escenari per actuacions puntuals i demès esbarjos.

ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?

Abans del Nadal ens reunim tot el club per fer un sopar de germanor. Per la festa d’aniversari del proper gener, a la qual tothom que vulgui pot venir, tenim previst fer actuacions musicals, i strippers tant masculí com femení. Al grup som homes i dones i tothom té dret a alegrar la vista

https://ancora.cat/2021/11/15/motogrup-pirates-st-feliu-de-guixols/

Artícles relacionats

Últimes notícies