Toni Carrión liderarà l’oposició de forma constructiva i exigent des del primer dia

0
116

En un entorn d’abstenció generalitzada, la candidatura de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha estat l’opció que més ha crescut a les eleccions municipals del 28 de maig amb 137 nous vots i l’única que incrementarà regidors al consistori amb un total de quatre.

El comité local i l’equip de campanya han enviat un comunicat als militants i simpatitzants amb el que volen “agrair l’esforç i dedicació de totes les persones que han ajudat a fer possible aquests resultats” i Toni Carrión ha agraït també “no haver caigut en provocacions d’altres partits i així deixar enrere la anti-política”. 

Els resultats de les eleccions situen a Junts al capdavant de l’oposició al nou govern i el creixement en vots i regidors han evitat una majoria absoluta de Tots per Sant Feliu que hagués estat demolidora per Sant Feliu de Guíxols. Esperem que ningú torni a regalar quatre anys d’estabilitat a un partit que ha demostrat incomplir els compromisos, gestionar el poder de forma autoritària i guanyar eleccions aprofitant la bona fe dels col.lectius vulnerables.

Les urnes han validat el tipus d’oposició que Junts ha estat fent els darrers mesos: una oposició constructiva alhora que exigent i ferma. Seguirem denunciant públicament totes les situacions que creiem que perjudiquen Sant Feliu i intentarem implementar propostes que contribueixin a un millor futur per a tothom: per millorar els serveis bàsics i el benestar de les persones, per reforçar el sentiment ganxó i per generar més economia i oportunitats per a tothom.

Els propers 4 anys l’equip de Junts seguirà treballant ??? ??????? ?? ????? ??? ????? ??? ???? ????? ?? ???́????. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí