- Publicitat -
Inici Actualitat Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del...

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a 11 de juny en diferents indrets de la ciutat.
Contacontes (alguns en anglès), teatre de carrer, fira, contes de por, espectacles itinerants i contes també per a adults, així com tallers diversos, són alguns dels actes previstos enguany.
El programa complet, que es troba al link www.visitguixols.com suggereix la franja d’edat a la qual es dirigeixen els espectacleas programats.

Aquest és el programa:

Divendres 9, dissabte 10 i diumenge 11 de juny
EXPLICA’M 8a FIRA DEL CONTE I ALTRES HISTÒRIES: 

Un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults. Parades de llibres, il·lustradors i artesania amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre de la ciutat; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics; activitats tematitzades en família i molt més.

Divendres 9 de juny
*A la fresca. A les 20.30h al Pg. Rius i Calvet – Plaça del Mercat. Teatre. A càrrec de la cia. Anna Confetti

Dissabte 10 de juny
*Fira del Conte. De 17 a 22h a la Placeta Sant Joan i La Rambla.
*Contacontes: Conte adaptat, conte contat: El pastís és tan amunt (conte amb pictogrames i bimodal). A les 10.30h al pati de l’Antic Hospital. A càrrec de l’Associació Viu l’Autisme. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: El Ratolí Pérez. A les 11h al c/ Sant Antoni. A càrrec dels voluntaris del Club de Lectura. Activitat per a tots els públics.
*Teatre: Experiència quàntica. A les 11.30h a la placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Anna Roca. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: La Valentina i el fotògraf Ricard Mur. A les 12h a l’Àntic Hospital. A càrrec d’Assumpta Mercader, en col·laboració amb l’Arxiu Municipal i el Museu d’Història. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes en anglès: Under the sea. A les 12.30h a la placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Activitat recomanada a infants entre 3 i 10 anys.
*Contacontes: Les sabates vermelles. A les 13h al c/ Major. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: El Mag Merlí. A les 16.30h a La Rambla. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
*Fira del conte. De 17 a 22h a la placeta Sant Joan i La Rambla.
*Contacontes: Tramuntana de contes. A les 17h a la placeta Sant Joan. A càrrec de Tramuntana Editorial i Esquitx Lleure. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: La Lletera. A les 17.30h al c/ Rutlla. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
*Espectacle itinerant: Clicks Ambulance. A les 18h. Inici a la Rambla del Portalet i final a la placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Campi qui pugui. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: La llebre i la tortuga. A les 18.30h al c/ Sant Joan. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes en anglès: Far West. A les 19h a la placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Activitat recomanada per a infants de 3 a 10 anys.
*Contacontes: Contes de por (amb visita a la Sala del Terror). A les 19 i a les 19.30h al Museu d’Història de la Joguina (La Rambla). A càrrec del Museu d’Història de la Joguina. Activitat recomanada per a infants a partir de 8 anys.
*Contacontes: Compte amb el llop! A les 19.30h a la placeta Sant Joan. A càrrec de Projecte literari Cap infant sense conte. Activitat per a tots els públics.  
*Espectacle itinerant: Rum Rum Trasto Karts. A les 20.30h. Inici al Passeig del Mar (davant de l’Ajuntament) – La Rambla – placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Xip Xap. Activitat per a tots els públics.
*Contes i altres històries de nit. A les 23.30h. Punt de trobada: Cementiri. Contes per a adults: Bruixes i dones fosques. A càrrec d’Assumpta Mercader i Maria Carretero. Activitat recomanada per a majors d’edat.

Diumenge 11 de juny
*Tallers. De 17.30 a 19.30h a la plaça del Puig.
-Fem un tres en ratlla. A càrrec de Racons d’Art. Preu: 4,00 €.
-Pirates Rodamons. A càrrec de Creaciones Crafty. Preu: 5,00 €
-Llibres i llibrets. A càrrec d’Esquitx Lleure. Preu: 3,00 €
*Teatre: Wet Floor. A les 18h a la plaça del Puig. A càrrec de Cris Clown. Activitat per a tots els públics.
*Contacontes: Guillem Tell. A les 19h a la plaça del Puig. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS