- Publicitat -
Inici Actualitat Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d'Aro detenen dos...

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro van detenir el passat 24 de maig dos homes, de 42 i 48 anys, com a presumptes autors de cinc robatoris a interior de vehicle. A més, a un dels detinguts també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense disposar del carnet i d’un delicte d’estafa bancària.

Les detencions són resultat d’un operatiu de la Unitat d’Investigació de l’ABP Sarrià-Sant Gervasi després de tenir coneixement de l’existència d’un grup especialitzat en robatoris a interior de vehicles estacionats en centres comercials i supermercats.

El passat 24 de maig els investigadors van detectar els dos sospitosos mentre circulaven per la població de Mataró. Durant un discret seguiment van comprovar que, inicialment, van accedir a diferents estacionaments de centres comercials del municipi i, tot seguit, van marxar fins a la població de Castell-Platja d’Aro.

Un cop en aquest municipi van estacionar el vehicle en l’aparcament d’un centre comercial. Seguidament, van cometre quatre robatoris a interior de vehicles utilitzant un inhibidor per a evitar que el propietari tanqués correctament el cotxe.

Cadascú dels dos lladres tenia unes funcions molt concretes. Quan detectaven un turisme del seu interès que entrava al recinte, un d’ells, amb un inhibidor de freqüències aconseguia que no el tanquessin correctament, mentre l’altre seguia al propietari per tal de garantir que no els descobrís.

Paral·lelament, en aquest estacionament també hi havia dotacions de la Policia Local que van detectar els moviments sospitosos dels lladres. Finalment, agents dels dos cossos policials van detenir-los in fraganti.

En el moment de la seva detenció se’ls va intervenir l’inhibidor de freqüències, dos rellotges de luxe, un ordinador portàtil i ulleres, entre altres objectes que acabaven de sostreure. Tots els objectes recuperats es van retornar als seus legítims propietaris.

Als detinguts també se’ls relaciona amb un cinquè robatori a interior de vehicle comès a Cabrera de Mar el mateix dia i amb el mateix modus operandi.

A més, a un d’ells també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense disposar de carnet i d’un delicte d’estafa, ja que amb una targeta de crèdit que va sostreure de l’interior d’un vehicle va pagar diferents compres fraudulentes.

A un dels detinguts també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat en el trànsit i un delicte d’estafa

Els dos detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS