- Publicitat -
Inici Actualitat PLATJA D’ARO TORNA A CONVERTIR-SE PER CINQUÈ ANY EN L’EPICENTRE DE LA...

PLATJA D’ARO TORNA A CONVERTIR-SE PER CINQUÈ ANY EN L’EPICENTRE DE LA CULTURA DEL VI

El cap de setmana del 3 i 4 de juny, se celebrarà a Platja d’Aro la quinta edició de la Fira de vi més cosmopolita del calendari vitivinícola. Aquest any la Fira del vi Rock & Wine acull més de trenta cellers vinguts de diferents denominacions d’origen de tot l’estat.
La ubicació de la fira continuarà sent la mateixa, a la plaça del Mil.lenari, paral.lel al carrer principal, just al centre del municipi on hi ha la pista de bàsquet i l’horari serà de tarda: de 18:00 h a 24:00 h.
Aquest esdeveniment està patrocinat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró i organitzat per la Isabel Zaro. Ella ha apostat per una fira de vi més plural i aperturista, on puguin presentar-se vins de tot arreu, sempre amb la màxima qualitat.
Podràs conèixer de prop la història dels cellers, gaudir de les seves explicacions, tastar els seus vins i comprar tots els productes que elaboren, tot això mentre escoltes les millors versions de rock de tota la vida.
Pots adquirir la teva copa per 3 € a la carpa de l’organització que trobaràs a l’entrada i anar a visitar les carpes on trobaràs vins a partir de 2 €. No estàs obligat a comprar un nombre determinat de tiquets.
La fira de vi Rock & Wine, és molt més que una fira de vi, des del primer any, ens van denominar la fira de les emocions, un apel.latiu molt bonic, gràcies a l’activitat sensorial que acompanya la fira.
Un tast singular ideat per la Isabel Zaro en el que també participa la musicoterapeuta Esther Pardo trobant el color de la música, una experiència en la qual el nostre cervell, connecta directament amb les emocions. Un tast individual, en el que s’utilitzen uns auriculars d’última generació que fan que sigui un moment únic i una altra manera d’entendre el vi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS