- Advertisement -
Inici Eleccions Municipals 2023 TOTS PER SANTA CRISTINA D'ARO

TOTS PER SANTA CRISTINA D’ARO

Benvolguts cristinencs i benvolgudes cristinenques,

Aquesta candidatura és fruit de la unió d’un equip de persones que m’han acompanyat al llarg d’aquests darrers temps,  amb l’objectiu de liderar un canvi i una nova manera de fer més propera i útil per a la ciutadania. Tots per Santa Cristina d’Aro es presenta a les eleccions per primera vegada, però som un equip amb experiència tant en el sector públic com en el privat. Aquesta candidatura vol ser l’embrió d’un gran projecte de poble, que desitja dotar Santa Cristina d’Aro d’una gestió eficient i àgil per al dia a dia a curt termini. Alhora, és i serà una aposta decidida a llarg termini, ja que la recuperació del teixit  comercial local, la creació d’habitatge de primera residència i el respecte del patrimoni natural i la sostenibilitat són cabdals.

Aquí no hi trobareu promeses impossibles, ni tòpics que es repeteixen eleccions rere eleccions. Nosaltres som un equip al servei del poble, amb el compromís de ser útils i eficaços a l’hora d’atendre els nostres conciutadans i les nostres conciutadanes, i d’estimular Santa Cristina d’Aro per tal que esdevingui un poble de primera qualitat.

Article anteriorCOMUNS
Article següentSUPORT CIVIL CRISTINENC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

CENTREM-ARA PACTE LOCAL

Centrem-Ara Pacte Local aposta per una candidatura transversal, multigeneracional, amb persones vingudes de diversos àmbits. Amb el mateix...

Ràdio Sant Feliu i Televisió Costa Brava organitzen el Debat Electoral de candidatures al Teatre aquest dimecres 24 de maig

El Debat Electoral de Sant Feliu de Guíxols amb totes les formacions polítiques que concorren a les Eleccions Locals està previst aquest...

PSC

10 PUNTS IMPORTANTS DEL PROGRAMA EDUCACIÓConstruirem l'institut/escola pedralta i lluitarem per la jornada contínua! ESPORTSPotenciar i...

SUPORT CIVIL CRISTINENC

BIOGRAFIA Soc en Marius Aliu i Trenado, nascut a Llagostera i residents a Santa Cristina d’Aro, des del 2003....

COMENTARIS