- Advertisement -

ENDAVANT TOSSA

Us presento el programa que l’equip de persones que conformem la candidatura d’Endavant Tossa ha preparat pels quatre anys vinents.

Després de quatre anys al govern gestionant bona part de les regidories del municipi, considerem haver adquirit força experiència. Hem après molt, i hem estat capaços de preservar el nostre entorn sense renunciar al benefici social i al creixement econòmic de la nostra vila.
Hem dut a terme projectes com la rehabilitació de l’antic Ajuntament i de la Plaça de Sant Joan, la recuperació del casal d’estiu, o la incorporació del Mas Padró al conjunt escolar, entre d’altres, i n’hem emprés de nous que esperem poder consolidar al llarg d’aquest mandat.

Per aquest motiu, hem volgut presentar un programa electoral realista, amb mesures i projectes que estem segurs que són viables. També hi hem recollit les aportacions que ens heu fet arribar tots vosaltres, encaixant-les en el nostre tarannà.

En aquest programa hi trobareu mesures orientades a posar a les tossenques i tossencs al centre de les polítiques del municipi, amb la voluntat d’assolir una Tossa més oberta, participativa i democràtica.

La nostra proposta prioritza el benestar de les persones i la dinamització de l’economia local de manera sostenible. L’activitat ha de ser racional amb l’entorn on es desenvolupa, ja que la seva fragilitat ens obliga a gaudir-lo tot garantint-ne la seva viabilitat a les generacions futures.

Les persones que resideixen, estudien o treballen a Tossa, com també els que la visiten, han de poder gaudir d’un poble obert, amable i acollidor que compti amb tothom, i que garanteixi el seu benestar, confort i seguretat. Ha de ser el millor redós pels nostres avis, i, alhora, engrescar i facilitar als joves arrelar a casa nostra.

Feta aquesta introducció, llegiu i valoreu el nostre programa, i ajudeu-nos a poder-lo tirar Endavant amb la vostra confiança i el vostre vot.

Desitgem que la nostra proposta sigui la que més valor aporti al vostre criteri i al que voldríeu per Tossa, i si en algun punt podem millorar, estarem al vostre servei com ho hem estat fins ara des del govern, essent-hi sempre, treballant i servint a Tossa perquè vagi Endavant.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

CENTREM-ARA PACTE LOCAL

Centrem-Ara Pacte Local aposta per una candidatura transversal, multigeneracional, amb persones vingudes de diversos àmbits. Amb el mateix...

Ràdio Sant Feliu i Televisió Costa Brava organitzen el Debat Electoral de candidatures al Teatre aquest dimecres 24 de maig

El Debat Electoral de Sant Feliu de Guíxols amb totes les formacions polítiques que concorren a les Eleccions Locals està previst aquest...

PSC

10 PUNTS IMPORTANTS DEL PROGRAMA EDUCACIÓConstruirem l'institut/escola pedralta i lluitarem per la jornada contínua! ESPORTSPotenciar i...

SUPORT CIVIL CRISTINENC

BIOGRAFIA Soc en Marius Aliu i Trenado, nascut a Llagostera i residents a Santa Cristina d’Aro, des del 2003....

COMENTARIS