- Advertisement -
Inici Actualitat La pluja no impedeix realitzar la cantata "El somriure de la princesa"...

La pluja no impedeix realitzar la cantata “El somriure de la princesa” interpretada per 250 nens i nenes de totes les escoles de primària de Sant Feliu

La pluja ha impedit celebrar a l’exterior del Guíxols Arena la cantata “Cantaescola”, que enguany interpretava la peça “El somriure de la princesa”, amb textos de Manel Justícia i música de Luis González, però igualment l’espectacle s’ha pogut celebrar amb gran èxit sota cobert.
Per esquivar la pluja, els organitzadors han optat per utilitzar la carpa del mateix recinte, i s’ha condicionat per poder acollir el públic, els 250 cantaires, la mitja dotzena de músics i els nombrosos professors, professores i acompanyants.
 Enguany es realitza la segona edició de la cantata “Cantaescola”, amb 250 cantaires de les escoles d’Educació Primària de la Ciutat, en una activitat oberta a les famílies i als grups classe de Cicle Superior que no participen directament a la Cantata.
En aquesta ocasió hi havia uns convidats d’excepció, un grup d’alumnes de la Catalunya Nord, de Canet del Rosselló (ciutat recentment unida a Sant Feliu de Guíxols a través d’un pacte d’amistat). Els alumnes del centre La Bressola han estat presents a la Cantata, i posteriorment han visitat Sant Feliu de Guíxols, amb altres alumnes guixolencs de la seva mateixa edat que els feien de guia.
El Cantaescola és una activitat organitzada conjuntament per l’Escola de Música i l’Arxiu Municipal en el marc dels Tallers d’Història. Aquest any s’iha nterpretat “El somriure de la princesa”, de Manel Justícia (text i lletres de les cançons) i Luis González (música), editada per l’Associació Catalana d’Escoles de Música.

Aquesta activitat s’ha pogut veure en directe, i es pot recupear per streaming al canal Youtube de l’Ajuntament, del qual aquí en teniu el link:
www.youtube.com/@guixols

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

CENTREM-ARA PACTE LOCAL

Centrem-Ara Pacte Local aposta per una candidatura transversal, multigeneracional, amb persones vingudes de diversos àmbits. Amb el mateix...

Ràdio Sant Feliu i Televisió Costa Brava organitzen el Debat Electoral de candidatures al Teatre aquest dimecres 24 de maig

El Debat Electoral de Sant Feliu de Guíxols amb totes les formacions polítiques que concorren a les Eleccions Locals està previst aquest...

PSC

10 PUNTS IMPORTANTS DEL PROGRAMA EDUCACIÓConstruirem l'institut/escola pedralta i lluitarem per la jornada contínua! ESPORTSPotenciar i...

SUPORT CIVIL CRISTINENC

BIOGRAFIA Soc en Marius Aliu i Trenado, nascut a Llagostera i residents a Santa Cristina d’Aro, des del 2003....

COMENTARIS